Ugebrev uge 15 - Friluft og Håndværk

Publiceret 12-04-2023

En kort uge

Tirsdag

Tirsdag var vi klar til skole efter en god lang påskeferie.

Vi skulle ud i den friske forårsluft. Efter morgensang pakkede vi bil og bus med grej til at lave bålmad. Vi kørte til Uhrehøj Plantage, hvor der var en dejlig stor bålhytte. Her gik vi straks i gang med at tænde bål. Vi fik os noget formiddags “frugt”. Hov, det var en nybagt bolle fra Heidis køkken. Alle gik herefter i gang med at kløve brænde, hente vand, snitte løg, hvidløg, squash og rød peber. Der blev også lavet en god blanding af krydderier. 

Retten vi lavede var en KIK-ærtegryde med ris til. Selvom vi havde lavet en kæmpe stor portion, så fik vi næsten spist helt op. efter oprygningen, fik vi pakket tingene i bilerne, og selvom det lige havde regnet, tog vi chancen og gik en lille tur i skoven. Her kiggede vi i kukkelure kasser og lærte en masse om edderkopper. Hvor mange øjne er det nu en edderkop har? 2 - eller 8?

Onsdag

Det var botræningsdag og om eftermiddagen var der cafeer.

 

Torsdag

 Torsdag lavede vi faglige opgaver og der blev gået til den med dansk, matematik, sorteringsopgaver, myldrebøger og meget mere. Dagens bogstav var "Y" og det var lidt svært at finde ord der stardede med det, men vi fandt da nogle. 

Frokosten var fællesspisning med påskefrokosts - lækkert. Efter frokost var der kor for første gang med Sara og Stig, vi lærte en ny sang og lavede en masse opvarmningsøvelser.

Fredag

Der var motion hjemme på skolen og i svømmenhallen blev, der svømmet en masse baner. Efter formiddagspausen var der morgensang og ugebrevstime.

 

God weekend.