Ugebrev uge 41 Hold 4

Publiceret 12-10-2023

Mandag

Så blev det mandag igen, og vi tog hul på den sidste uge inden efterårsferien. Uge 41 bød traditionen tro på motionsuge på Limfjordsskolen, og dagen startede derfor i Pyramiden med en lid mere aktiv morgensang, hvor der blev danset til den store guldmedalje, før vi fordelte os ud på skoleholdene. På hold 4 valgte vi at udnytte det gode vejr og tage en tur til Slette Strand for at gå tur og få noget frisk havluft - skønt! Før vi vendte næsen hjemad til frokost på skolen blev der også lige tid til en kop varm kakao. Dejligt :)

Over middag var det blevet tid til at løfte sløret for, hvilken linje eleverne skal starte på efter ferien. Der var sommerfugle i maven, men det virkede som om, at alle var glade for deres kommende linje. Efter linjesnak hoppede vi nok engang på cyklerne for at øve vores rute til cykel- og gåprøven næste dag, før dagen sluttede med at se nyheder.

 

Tirsdag

Tirsdag stod først og fremmest i trafikkens tegn. Vi fik fra morgenstunden besøg af Rene fra politistationen i Aars, som kom og fortalte om lovlige cykler, regler og skilte - og der blev da også lige tid til et kig på pistolen og de andre spændende ting i hans bælte. 

Herefter var skoleholdene på skift ude til cykel- og gåprøve, som Rene overværede. Prøven bestod af en bane på skolens område samt en lidt længere tur rundt i området, som eleverne selv skulle køre og gå. Alle kom flot igennem, og der var efterfølgende diplomuddeling i Pyramiden.

Efter frokost var der tid til hygge og spil i klassen, inden dagen sluttede med nyheder.

 

Onsdag

Botræning og caféer.

 

Torsdag

Torsdag var en anderledes dag, da vi som vanligt i motionsugen skulle en tur i DGI-huset. Vi gik derfor direkte i busserne i stedet for at gå til morgensang, og kørte turen ind til Aalborg. Her fik vi os et stykke frugt og en formiddagsmad, før den stod på en masse motion og bevægelse. Eleverne kunne boltre sig med madrasser, trampoliner, boldspil og klatrevæg - som en hel modige elever fik prøvet kræfter med.

Efter nogle dejlige aktive timer sagde vi tak for i dag til vores dygtige instruktører, før vi i foyeren igen og spiste frokost, inden busserne kørte en flok trætte elever og personale tilbage til Limfjordsskolen.

 

Fredag

Den sidste dag før ferien betød som vanligt, at de normale svømmebaner var skiftet ud med badeland og fri leg i svømmetimen. Efter en hyggelig tur i Rønbjerg stod den på udvidet morgensang i Pyramiden, som i motionsugens tegn stod på lidt mere dans en vanligt.

Herefter gik vi ud til den sidste ugebrevstime på introholdene, hvor vi så billeder fra ugen, så nyheder og rundede af for denne gang.

Nu glæder alle sig til ferie og til linjefag efter ferien.

Hold 4 takker af for nu!

Rigtig god efterårsferie :)