Publiceret 12-10-2023

Mandag:

I dag tog vi hul på uge 41, som officielt er "motionsugen" rundt omkring i det danske land - og ugen inden efterårsferien. Hele ugen har vi fokus på motion, bevægelse og sundhed.


Efter morgensang, tog skoleholdet på tur til "Glarborgen" som er et aktivitets- og oplevelsesområde i Øland Skov. Vi var velsignet med et fantastisk og solrigt efterårsvejr, så formiddagsmaden kunne nydes på en nærliggende legeplads. Bagefter satte vi lidt danse- og bevægelsesaktiviteter igang, inden at vi på gåben satte kursen mod "Glarborgen". Her nød vi et par timer i fantastisk natur og på en sjov, spændende og sansende naturlegeplads, som gemte på små finurligheder, lange rutchebaner, sjove svævebaner, gangbroer, klatrestativer og meget mere.
Vi nåede lige hjem i tide til en dejlig frokost fra Heidi, inden at den stod på en velfortjent pause.

Efter frokost fik eleverne at vide, hvilke linjer de var kommet på efter efterårsferien, inden at vi afrundede skoledagen med dejlig afslapning på madrasserne.

Tirsdag:

I dag var der Cykelprøve og vi havde besøg af René, som er politibetjent. Han fortalte om hvordan en cykel skal være og lidt om færdselsregnerne. Det har vi gennemgået på klassen, så eleverene vidste en masse i forvejen. Efter formiddagspausen var det vores tur til at tage cykelprøven og vi gik ud og fandt cyklerne frem. Vi cyklede i hold og alle var rigtig gode. 

Efter frokost havde vi musikquiz og det var rigtig sjovt - vi fik sunget og danset rigtig meget. Vi spiste også flødeboller og legede "Tampen brænder" med skumfiduser. Vi sluttede dagen af med en dejlig gang afslapning.

Onsdag: 

Der var ridefys, botræning og cafeer.

Torsdag:

En dejlig motionsuge er ved at være ved vejs ende. Kl 9.00 tog hele Limfjordskkolen på den traditionsrige udflugt til DGI-huset, I Nordkraft. Her prøvede eleverne kræfter med trampoliner, hoppepuder, sansebaner, svævende gynger, klatrevæg, boldspil og Bokia hos para-idrætsudøveren, Aki. Vi nød velsmurte sandwich til frokost, inden at turen atter gik tilbage mod Limfjordsskolen.

Fredag: 

Der var motion på skolen og svømmefolket fik lov at komme i badeland i Rønbjerg. Efter formiddagspausen var der morgensang og ugebrevstime. 

Rigtig god weekend.