Ugebrev uge 41 - Hold 1

Publiceret 13-10-2023

Den sidste uge på hold 1. Det er også ugen inden efterårsferien, og ugen med overskriften “Motionsuge”.

 

Mandag startede motionsugen med morgengårunden. og efter formiddagspausen gik vi i gymnastiksalen. Her slog vi terning om, hvilken øvelse vi skulle lave. Der blev gået på line, skøjtet på tæppefliser, kastet med ringe og meget mere. Alle blev godt svedige. Imens var Katja og Manu til sansesvømning, så da vi mødtes efter frokost, var motionsugen godt i gang.

Her skulle vi snakke om, hvilke linjer de forskellige elever var kommet på efter ferien. Det blev til en del snak, inden vi gik i cykelskuret for at tjekke cykler og øve en enkelt gang inden cykelprøven. Vi er klar!

 

Tirsdag var helt anderledes. Til morgensang fik vi besøg af René betjent, som gennemgik en lovlig cykel, inden vi blev sendt i klassen for at gøre os klar. Iført gule veste hoppede vi på cyklerne og cyklede runden og cykelbanen, som var tegnet på parkeringspladsen. Det gik SÅ godt! Vi mødtes allesammen i pyramiden inden frokost for at høre resultatet. Vi fik flotte diplomer! Efter frokost gennemgik vi programmet for torsdag, spiste lækker kage, Sophie havde bagt og ryddede vi op i klassen, inden det var tid til afslapning. 

 

Onsdag var en helt almindelig botræningsdag med caféer efter frokost.

 

Torsdag kørte en kæmpe stor bus af sted til DGI-huset kl. 9. Det blev en fantastisk dag fyldt med hop, buccia og SVED! 


Fredag startede i badeland i Rønbjerg. Efter morgensang gennemgik vi hele den dejlige uge og snakkede om ferien. Klassen blev tømt, og så var alle klar til at holde efterårsferie…