Ugebrev - uge 39 - hold 2

Publiceret 27-09-2023
Mandag startede for de fleste i klassen med en skøn gåtur i det dejlige september-vejr. Isabella og Josefine var samtidigt en tur til svømning i Slettestrand. De havde også en dejlig formiddag.
Da gå-holdet kom tilbage i klassen talte vi om, hvad vi alle havde lavet i weekenden. Efter en hyggelig formiddagspause var det tid til, at spille nogle af de nye spil vi har indkøbt. Der bliver blandt andet øvet i tur-tagning, strategi og koncentration.
Efter frokost og pause var det tid til at arbejde med "Årstiderne" for langt de fleste. Mens Josefine og Rebecca gik en tur på biblioteket.
 
Tirsdag  Dagen startede med, at vi til morgensang fik sunget den smukke sang om den lille stær. Bagefter var Phillip og Lisbeth ude og cykle, Andreas gik en tur i walkeren sammen med Henrik, mens vi andre var ude at gå en dejlig morgentur.
Da vi kom tilbage til klassen fik vi set "Ultranyt", så vi er helt up to date med hvad der sker rundt omkring os i det ganske danske land og i verden omkring os. Nu var det blevet tid til en dejlig pause med lækker frisk frugt og hyggeligt samvær. Efter pausen var det blevet tid til at lave opgaver, pyha sådan nogle opgaver kan godt nok nogen gange virke svære, men hvor er det sådan en dejlig følelse når det så lykkedes.
Her på linjen giver vi ikke op, vi prøver bare engang mere indtil det lykkedes. Alle arbejdede benhårdt og koncentreret.
Ovenpå det hårde slid var der nogle der cyklede en tur og fik noget frisk luft, mens andre holdt spillebule på gangen og i klassen.
Nu var det blevet tid til lækker frokost og velfortjent pause på værelserne, men hov bedst som vi var klar til at holde pause lød brandalarmen pludselig, og vi måtte alle ud på parkeringspladsen og stå på række og blive talt. Heldigvis var det kun en øvelse, så vi vidste, hvad vi skulle gøre, hvis det en dag rigtig skete. Øvelsen gik hurtigt, alle var nemlig super gode og hurtige til at komme ud på pladsen. Vi kunne derfor hurtigt komme ind igen og nå lidt pause inden skolen kaldte igen.
Da vi kom i skole igen, skulle vi være kreative, der var gang i både at klippe klistre collager og male billeder. Phillip og Henrik var en tur i værkstedet og Andreas så en spændende dokumentar med brødrene Madsen.
Sikke en dejlig dag vi har haft og så i det smukkeste efterårs solskinsvejr.
 
Onsdag var der som altid botræning og onsdagscafé'er, hvor der blev arbejdet med både spil, kreative projekter og motion. 
 
Torsdag var lidt anderledes, da både Marianne og Lisbeth skulle deltage i en Teamdag i gruppe 2. Det betød dog, at formiddagen stod på lidt ekstra hygge med film. Ellers var skoledagen helt som normalt på en torsdag med morgensang, motion og kor og kreative sysler over middag.
 
Fredag var det igen tid til svømning og anden motion hjemme på skolen. Herefter sang vi weekenden i møde med en forlænget morgensang, som vi altid gør om fredagen. Vi rundede skoleugen af med at læse ugebrevet, se Ultra Nyt og få snakket om weekendplaner. 
 
Ha en dejlig efterårsweekend. 
 
Mange hilsner fra os alle på Skolehold 2