Ugebrev - uge 38 - Hold 4

Publiceret 20-09-2023

Mandag

Så fik vi taget hul på en ny uge på Limfjordsskolen, hvor hele skolen arbejdede i denne uge med "Go' stil online". Vi startede mandagen på sædvanligvis med morgensang efterfulgt af vores sædvanlige morgenrutine med dagens hjælper, opvarmning af kroppen og en lille øvelse, som denne gang bestod i at sende et ansigtsudtryk/følelse rundt i rundkredsen.

Efter pausen tog vi hul på arbejdet med "go stil online". Vi arbejdede med gode og dårlige beskeder på sociale medier, og hvilke sociale medie eleverne bruger. Hver elev skulle efterfølgende udarbejde et handlekort, hvor de først skulle beskrive en udfordring/problem ifm. kommunikation på nettet, og derefter skulle de forsøge at finde en strategi for at klare denne udfordring.

Over middag var vi lidt spontant blevet inviteret på besøg på Vilsted Søgaard. Her tog vi derfor ud for at se og ride på deres søde islandske heste. Næsten alle elever kom på hesteryg og alle havde en rigtigt dejlig eftermiddag i selskab med dyrene :)

 

Tirsdag

Dagen startede igen på sædvanlig vis med morgensang og morgenrutine i klassen. Efter pausen arbejdede vi igen med "go stil online", hvor vi denne gang skulle arbejde med deling af billeder og videoer. Her skulle eleverne ud fra nogle konkrete billeder tage stilling til, om det ville være i orden at dele/videresende dem. Det affødte nogle gode snakke og diskussioner. Efter en ordentlig omgang snak var der tid til en lille gåtur inden frokost.

Efter frokostpausen gik vi i gymnastiksalen, hvor den stod på lege og boldspil, inden vi gik i klassen for at se nyheder.

 

Onsdag

Botræning og caféer.

 

Torsdag

Dagen startede med morgensang efterfulgt af vores morgenrutine. Herefter gennemgik vi slides til forældremødet, hvor alle elever fik til opgave at fortælle om de forskellige ting, vi har lavet på holdet.

Efter 10-pausen rundede vi "go stil online" af med gode råd og ved at få sat nogle flere ord på vores maleri - der er jo også gode ting at hente på de sociale medier :)

Efter frokost stod den for de flestes vedkommende på kor, hvor vi er i gang med versene til Joey Moe's "Million". Det bliver helt sikkert godt!

Dagen sluttede med forældremøder i skole- og bodel efterfulgt af fællesspisning.

 

Fredag

Fredagen lignede sig selv, og stod for de flestes vedkommende på svømning - dog med lidt færre end normalt, da en del var taget hjem på forlænget weekend. Efter svømning var der udvidet morgensang før skoledagen sluttede i klassen med ugebrev og nyheder.

Rigtig god weekend til alle fra hold 4.