Ugebrev - uge 38 - hold 2

Publiceret 20-09-2023

Kære venner, familie og bekendte

 
Mandag var alle elever inde hos Jens for at fortælle om deres linjeønsker. Herefter skal hele puslespillet så gå op, inden elevfordelingen lander inden efterårsferien. 
Der er jo mange ønsker og behov, som skal passe sammen. 
Mandag stod desuden på motion og tur på biblioteket. 
 
Tirsdag stod skoledagen på masser af regn og blæst. Vi sprang derfor vores morgenmotion over. Vi hyggede i stedet i klassen med spil, inden vi så Ultra nyt. Om formiddagen blev der arbejdet med emnet "Go stil online", som alle hold arbejder med i denne uge. Vi startede med en brainstorm om, hvad der er godt at gøre i forhold til brug af mobiler og på nettet - og hvad der er dårligt at gøre på nettet. 
Der kom mange gode forslag og eksempler på klassen. Herefter så vi nogle små film med Rasmus Brohave, som hedder "Ultra Like Eksperimentet". Her lærer man om, hvordan det kan såre og gøre folk kede af det, hvis man skriver og deler dårlige ting om andre online. 
Over middag var folk kreative i klassen, hvor koncentrationen var stor. 
 
Onsdag var der botræning og café'er.
 
Torsdag var der morgensang og motion. Efter Ultra nyt og formiddagspausen fik vi styr på forældredagen, hvor vi sammen skal hjælpe hinanden med at fortælle vores gæster om introperioden på skolehold 2. 
Vi så desuden det sidste afsnit af "Ultra Like Eksperimentet". 
Over middag var der igen kor og anden undervisning. 
 
Fredag var mange elever gået på tidlig weekend. Vi andre fulgte dog fredagens program med svømning og motion hjemme på skolen. Efter morgensang fik vi styr på ugebrevet, set Ultra nyt og snakket om weekendplaner. Herefter var det tid til at sige god weekend. 
 
Rigtig god weekend. 
 
Mange hilsner fra os alle på Skolehold 2.