Ugebrev uge 35 - Hold 1

Publiceret 01-09-2023

Mandag

Vi kom noget hurtigt ud af døren mandag efter morgensang. Vi havde nemlig brandøvelse, hvor vores Pedel Jimmy testede brandalarmen. Vi vidste det gudskelov på forhånd, så dem der havde brug for det, kunne holde sig for ørerne - for det lyder altså ret højt sådan en brandalarm. Vi mødtes alle på den store parkeringsplads, hvor elever og personale skulle stå sammen med de andre fra ens bogruppe. Eleverne havde selvfølgelig godt styr på det og vi kom alle sikkert ud på parkeringspladen :) 

Efter brandøvelsen beholdt vi vores jakker på. Vi skulle videre på formiddagstur ned til havnen. Manu og Mette tog caddy’en, da de også skulle have kaffe og frugt med. Vi mødtes foran Limfjordsmuseet, hvor vi gik over på stranden. Her samlede vi skaller og kiggede på de forskellige muslinger. Lasse lå endda og slikkede lidt sol. Bagefter fik vi kaffe og frugt. Torben og Lasse sluttede besøget af med at dyppe tæerne i vandet. 

Efter frokost gik vi videre med ‘Styr dit skib’, hvor eleverne arbejdede videre med deres livstræ.  

 

Tirsdag 

Det regnede, da vi var færdige med morgensang, men ingen på hold 1 er lavet af sukker, så vi kunne sagtens holde til det. Heldigvis stoppede regnen hurtigt, og så var vejret faktisk dejligt og lunt. Efter formiddagspausen gik vi i gang med cykelteori. Der var opgaver, der alle handlede om at færdes i trafikken. Heldigvis er det nogle ret dygtige elever, der er her, så det var intet problem at løse dem. Kodeordet var SKOLEVEJ. Vi nåede også at se et par videoer med Bruno og Niller, der tog det lille cykelkørekort ligesom os. Efter frokost trak vi i de gule refleksveste og cykelhjelm, og så var det afsted. Vi startede roligt ud på parkeringspladsen, men vi cyklede også morgenrunden. Det går godt! Vi sluttede dagen af med lidt afslapning.

 

Onsdag 

Gruppe 1 og gruppe 2 var på introtur, men vi andre havde almindelig botræning og ridefys. Caféer var aflyst, da mange elever var på introtur.

 

Torsdag:

Vi startede med morgensang og efterfølgende en dejlig morgen gåtur.Pigerne gik en lille hyggetur,mens drengene gik en lang runde. Efter pausen gik vi i krig med opgaver. Der blev arbejdet meget flittigt og efter var der mulighed for afslapning eller fodbold på boldbanen.

Efter middagsmad og pause skulle Mikkel til kor. Julie til krea. Katja og Manu spillede med Louise. Simon og Lasse tonsede i motionsrummet med Torben

 

Fredag:

Morgenen stod på Svømning for nogen, gåtur og syngmedquiz for andre.

Morgensang og over i klassen til en gang ugebrev, ugeprogram og lidt UltraNyt. Ønskede hinanden en god weekend.