Ugebrev hold 1 - uge 36

Publiceret 08-09-2023

Mandag

Idag skulle Katja til Svømning. Vi andre gik en dejlig morgengåtur. resten af formiddagen stod på forberedelse til Fjordensdag, som er i morgen. Vi fandt ud af at en hjertemusling er lys og hvid, at man kan kende den ved at den er hjerteformet når man ser den fra siden af.

Vi var ret effektive, da vi også nåede at arbejde lidt mere på vores livstræ.

Efter frokost stod der motionsrum på skemaet. Der blev gået til den og der kom sved på panden 🙂

 

Tirsdag

Tirsdag gik vi alle ned til Limfjordsmuseet efter morgensang, hvor vi havde en aftale med museumsmedarbejder Tine. Her skulle hele skolen deltage i ‘Fjordens dag’, som er en tradition vi har her på Limfjordsskolen. Da vi kom ned til Limfjordsmuseet delte vi os lidt op. Mikkel, Simon, Lasse og Manu sejlede en tur med ‘Grevinde Danner’ op langs kanalen mens Katja og Julie blev på land og kiggede på søstjerner, krabber og hummer inde på museet. Efter en kort snack på græsplænen skulle vi lave lækker blåmuslingesuppe med fløde, bacon og (alkoholfri) hvidvin. Mums det blev lækkert. 

Over middag var der forskellige aktiviteter - bl.a. kunne man fange krabber. 

 

Onsdag

Onsdag gik med bo-træning, fysioterapi og ridefys helt, som vi plejer. Efter frokost var der caféer.

 

Torsdag

Efter morgensang, morgengåtur og en dejlig pause. Lavede vi vores livstræ færdig, fik dem lamineret. Vi så også UltraNyt fra om onsdagen, så vi kan følge lidt med i hvad der sker ude i verden omkring os. Vi var ret effektive da vi også nåede at lave lidt opgaver. Over middag var der kor, spil, krea og motion for flokken.

 

Fredag

Fredag var alle vist lidt trætte efter svømning og motion. Vi gik i klassen og så alle de billeder, der er taget i ugens løb. Programmet for næste uge blev også gennemgået, og så skulle vi da også lige høre hvad vi skulle lave i weekenden. inden det var tid for weekend for alle!