Ugebrev - uge 22 - Kunst og Dansk

Publiceret 31-05-2023

Ugebrev - uge 22 - Kunst og Dansk

Anna, Olivia og Maren sejler en tur.

Kære alle 

Så startede endnu en kort uge på Limfjordsskolen. Vi startede ugen med et dejligt besøg på Stenaldermuseet i Ertebølle, hvor vi fik spændende undervisning af Kim, som er underviser derude. Vi lærte både om Jæger og bondestenalderen, vi fik lov til at klatre og bevæge os som i stenalderen. Nogle var så modige, at de også var ude og prøve at sejle i kano som i stenalderen. Nogle fodrede får, lavede smykker og  malede på sten. Vi sluttede dagen af med at skyde med bue og pil, Johanne endte med at blive så god en skytte, at hun ramte æblet og vandt den særlige præmie, en flot spyd spids, som de så ud i stenalderen. 

Onsdag var nogle af eleverne på Skive handicap festival, mens andre stadig har deres tur til gode, og derfor havde almindelig botræning her hjemme på skolen. 

Torsdag fik vi talt om vores dejlige tur til Stenaldercenteret og arbejdet videre med vores opgaver om stenalderen. Det blev en dejlig og hyggelig formiddag, inden vi mødtes med alle de andre i pyramiden til fællesspisning. Vi sluttede skoledagen af med kor, og andre aktiviteter for nogle enkelte elever. 

Fredag havde vi svømning og motion på skemaet, samt forlænget morgensang, som efterhånden er blevet en dejlig fast fredagstradition. vi sluttede ugen af i klassen med læsning af ugebrevet, samt at høre hvad vi hver i sær skal i vores forlængede weekend.

Rigtig god weekend og god Grundlovsdag på mandag. 

Kærlig hilsen 

Alle på Kunst og Dansk