Ugebrev uge 18 - Køkken og Motinslinjen

Publiceret 02-05-2023

Mandag startede for nogle elever med en skøn gåtur, mens andre sov lidt længe idag. I denne uge har vi fokus på at lave det sidste klar til studieturen i næste uge. 
Vi har blandt andet talt om hvilke værelser eleverne skal sove i og hvilke biler eleverne skal køre i. Vi har desuden set programmet igennem for ugen og hver elev har fået en super fin key-hanger med programmet - så kan vi alle se, hvad vi skal opleve hver dag. Vi kan her nævne lidt af programmet: Bunkermuseum, besøg på "Thisted Bryghus", frokost på "Det gamle Røgeri" i Hanstholm. Vi skal desuden forsøge at fange vores egen aftensmad og mange andre skønne ting:-)

Tirsdag fortsatte vi med at tale om studieturen. Vi forvandlede om formiddagen klassen til en hyggelig biograf. Hvor vi så "Olsen Banden i Jylland". Den var vigtig for os at se,da Olsen Banden i denne film er i de bunkere, vi skal besøge i næste uge. Så det var smadder hyggeligt, at se film og få lidt popcorn og saft:-) Over middag var der flere elever, der skulle færdiggøre nogle malerier, de var i gang med. Mens andre lavede opgaver og andre gik en dejlig tur i det smukke maj-vejr:-)

Onsdag var botræningsdag og efter frokost var der caféer. I dag skulle eleverne pakke, både til den forlængede Bededags-weekend, men også til studieturen.

Torsdag brugte vi formiddagen til de allersidste forberedelser til  studieturen. Derudover læste vi ugebrevet og talte om hvilke planer eleverne havde for den lange weekend. Nogle gik efter formiddagspausen på biblioteket, mens andre lavede opgaver. 

Ha' en skøn weekend

Kh. Elever og personaler på "Køkken- og Motionslinjen"