Ugebrev - uge 35 - skolehold 2

Publiceret 31-08-2023

Hej

Mandag startede lidt anderledes, da vi til morgensang skulle have en brandøvelse. Vi fik forklaret, hvad der skulle ske, og derefter satte Jimmy (pedellen) brandalarmen i gang. Alle gik stille og roligt ud på skolens store parkeringsplads, hvor grupperne blev talt, og alarmen blev igen slået fra.  

Herefter kunne skoledagen så starte rigtigt. Vi fik lavet morgenmotion og så Ultra nyt. Mange af eleverne havde i weekenden fulgt med i opsendelsen af Andreas Mogensen og Co. Det brugte vi derfor noget tid på at snakke om. 
Om formiddagen blev der cykeltrænet og spillet spil. Over middag tog vi hul på et nyt emne om "Årstiderne" - herunder arbejdet med året, månederne, ugedagene osv. Alle arbejdede rigtig godt med de skriftlige opgaver, hvor der skulle læses, skrives og tegnes. Philip og Henrik fik desuden arbejdet i skolens værksted. 
 
Tirsdag skulle Lærke igen laves formiddagsvognen med frugt, kaffe, te osv. hos Heidi i det store køkken. Det har Lærke bare godt styr på. Vi andre fik efter morgensang noget frisk luft og motion. 
Tilbage i klassen så vi Ultra Nyt og fik styr på dagens program. Om formiddagen blev der arbejdet rigtig godt med faglige opgaver. Derefter blev der igen motioneret på cyklerne og på gåben. 
Over middag var det tid til at være kreative. Mange er i gang med nogle projekter, som der blev arbejdet videre på.
 
Onsdag - for en del af eleverne bød dagen på sædvanlig bo-træning. Men Josefine og Lærke var på introtur til Ree Park. Og Philip, Isabella Joachim, Andreas og Johanne var på introtur til Giveskud. Alle havde en fantastisk tur.
 
Torsdag bød på årets første fællesspisning. Rebecca havde ønsket menuen og Heidi og Dorthe havde lavet den mest fantastiske buffet til os alle. I formiddagsmodulet var Fie og Rebecca i gang med at pynte "Pyramiden". Det blev super flot:-) 
Resten af klassen lavede masser af matematik og håndværk. Efter den lækre frokost, var det tid til kor og kreative sysler
 
Fredag var motionsdag - både i Rønbjerg og på skolen. Derefter var det tid til Ultranyt, læsning af ugebrev samt en god snak om hvilke skønne weekendplaner alle har.
 
Ha' en fantastisk weekend - første af slagsen i efteråret.
 
Kærlig hilsen personale og elever på Introhold 
 
,