Ugebrev - Uge 35 - Hold 4

Publiceret 29-08-2023

Hej Alle.

 I denne uge har Hold 4 arbejdet med emnet Krop og Bevægelse, som er et af emnerne i DET GODE LIV.

Mandag startede vi i klassen med Dagens Hjælper, som var Josephine. Først skal ugedag og dato på plads på tavlen. Herefter skriver eleven sig navn på højkant på tavlen og skiver et ord med hvert bogstav i sit navn. Det er også dagens hjælper, der henter frugt og vand til 10-pausen. Hver dag inden 10-pausen arbejder vi med DIG, MIG og FÆLLESSKABET, som altid starter med 5 min gymnastik i klassen og herefter forskellige sociale øvelser. Mandag skulle vi lave bevægelser i SLOW-MOTION for at mærke hver eneste af kroppens bevægelser. Vi skulle "fiske" og "bokse" i slowmotin - det var lidt svært, men også sjovt!

Efter 10-pausen skulle vi læse og lave opgaver om kroppen. Vi lærte om skellettet og kroppens muskler. Til sidst skulle vi STÅ, GÅ, HOPPE og HVILE og bagefter måle vores puls. Når vi måler vores puls, kan vi tælle hvor mange gange vores hjerte slår i minuttet. Vi har lært, at der er SUNDT, at få pulsen højt op hver dag! Over middag skulle alle elever ud og dyrke motion - nogle cyklede og andre gik en tur. Vi sluttede dagen af med Ultra Nyt i klassen.

Tirsdag skulle Hold 4 på heldagstur til GIGANTIUM i Aalborg, hvor vi havde en aftale med Martin i svømmehallen. Han skulle undervise os i VANDAEROBIC. Kl.10 var vi i vandet. Eleverne var super dygtige til at klare både omklædning og badning i svømmehallen. Vi trænede i 45 min og bagefter var der tid til at prøve rutchebaner og sauna. Vi spiste SUNDE sandwich til frokost i Cafeen i Gigantium. Og her var vi heldige, at alle spillerne fra Aalborg Håndbold også skulle spise deres frokost, så vi fik et fællesbillede sammen med Landin . . juhuuuu!!!

Onsdag var der botræningsdag for Gr.3 og Gr.4 - Og Gr.1 og Gr.2 var på Intro-tur.

Torsdag skulle Hold 4 i gang med at fremstille deres egen Ressourceblomst - Først skulle blomsten fremstilles af karton og bagefter skal vi hjælpe hinanden med at udfylde den med elevens personlige ressourcer. Vi arbejder videre med ressourceblomsterne på mandag i næste uge. Til frokost var der FÆLLESSPISNING i pyramiden, hvor hele skolen spiser sammen. det er altid hyggeligt. Over middag var eleverne til kor i pyramiden.

Fredag var der svømning og motion på skemaet fra morgenstunden. Efter 10-pausen var der lang morgenssangstime og herefter var vi i klassen, hvor vi snakkede om ugebrevet og ugens begivenheder, inden vi kunne gå på weekend kl.12.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend - Mange hilsener lærere og elever Hold 4