Ugebrev uge 34 Introhold 4

Publiceret 24-08-2023

Mandag

 Ugen startede som vanligt med morgensang i pyramiden, hvorefter vi gik i klassen og startede med dagens hjælper - vi har efterhånden fundet rytmen, og der kommer masser af gode ord på tavlen. Herefter gik det løs med nye små øvelser. Ugens emne var følelser, og vi gik i gang med at udforske de 6 grundfølelser - vrede, glæde, overraskelse, afsky, bange og at være ked af det. Der blev både arbejdet med dramatisering og med at sætte ord på følelserne.

Over middag stod den på cykel- og gåtur, inden dagen sluttede med at se nyheder.

Tirsdag

 Tirsdag endte med at blive en meget aktiv dag med masser af øvelser og fysisk aktivitet. Vi lavede tillids- og samarbejdsøvelser, dansede, sang fællessang, og der blev ligeledes tid til at tilføje nye ord til vores maleri. Over middag benyttede vi os af det gode vejr og tog en tur til fjorden, hvor de friske fik sig en dukkert.

Onsdag

Botræning og caféer

 

Torsdag

 Torsdag startede som de fleste andre dage med morgensang, men det, som normalt ville være en halt almindelig fagdag, endte med et lidt andet indhold, da en flok af skolens elever havde forberedt et lille trylleshow sammen med tryllekunstneren Tryllestøv. Vi nåede derfor kun vores opstartsrutine og et par kendte øvelser i klassen, før vi vendte tilbage til pyramiden og overværede et dejligt trylleshow, hvor flere af holdets elever var på scenen.

Der var herefter tid til lidt mere arbejde i klassen, hvor vi rundede vores arbejde med følelser af, og hvor vi fik limet flere ord på vores maleri.

Over middag stod den igen på kor, hvor vi især arbejdede videre med vores nye medley og kom et godt stykke videre med det. Dejligt!

Fredag

Fredag stod som sædvanligt på svømning i Rønbjerg for de fleste samt motion og aktiviteter på skolen for dem, der ikke er i vandet.

Efter pausen mødtes vi til udvidet morgensang i Pyramiden og fik sunget og danset weekenden. Herefter mødtes vi i klassen til den sædvanlige ugebrevs- og nyhedstime, hvor der i dag også blev tid til at arbejde lidt videre på vores store fælles maleri.

God weekend skal der lyde fra alle på Hold 4 :)