Ugebrev uge 34- Hold 3

Publiceret 24-08-2023

Mandag:

Dagen startede med en skøn gåtur i det dejlige vejr, hvor vi især skulle indsamle ting i naturen, som kunne afgive lyd.

Da vi kom tilbage til klassen skulle vi især se, høre, mærke og afprøve de forskellige ting som eleverne havde fundet på vores morgenrunde.

Der var blevet indsamlet sten, grene, agern, siv, pinde og meget andet spændende, som især havde deres egen unikke lyd.

Derefter sang vi vores sansesang igennem med fagter, inden det var blevet tid til at se nogle skønne lydklip fra Ramasjang-serien, Vilde Vidunderlige Dyr.

Vi sluttede formiddagen af med en lyd-quiz, inden den stod på frokost i bogrupperne.

Efter frokost skulle eleverne føle i kasser og gætte på, hvad for nogle ting der lo deri, inden at skoledagen sluttede med dejlig afslapning på madrasserne.

 

Tirsdag:

Morgenrunden bød både på byger og skyer og derfor måtte vi løbe, for ikke at blive alt for gennemblødte.

Heldigvis tittede solen frem i pausen og det var heldigt, for så kunne vi komme ud og lave bål med ildsstål, flække brænde på Flæk´ern fra Lim´ern og snitte vores egne trommestikker.

Vi gik tur og lyttede til skoven, trommede på træer, sten ovs. Lyttede og duftede med lukkede øjne. Gik til skrænten og mærkede vinden. Så stenskulpturen der hed "sofa" og snakkede om, at den var blød.

En dejlig dag, hvor alle sanser var i spil.

 

Onsdag:

Botræning og caféer.

 

Torsdag:

Dagen begyndte med vores vante morgenrunde, hvorefter vi gennemgik dag og dato i klassen.

Efter frugtpausen var vi alle inviteret til trylleshow nede I Pyramiden, hvor tryllekunstneren "Tryllestøv", leverede et spektakulært show, sammen med en håndfuld udvalgte elever. Der blev både tryllet en due, en kanin og slange frem. Der blev fremstillet en fjollet kage ud af mel, chili og toiletpapir. vi hilste på den søde bamse, Charlie, som spiste alle tørklæderne og så fik publikum lov til at trylle med og trylle farver ind i en malebog. Bagefter fik vi lov til at trylle alle billederne væk, så der kun var blanke sider tilbage, i malebogen.

Efter forestillingen havde vi tid til lige at komme ned i klassen og synge, danse med ærteposer og lege en bjældesanse-leg, inden at den stod på frokost og efterfølgende korsang, i Pyramiden.

 

Fredag:

Fredag stod, traditionen tro, i svømningens tegn. En god flok elever tog til Rønbjerg for at svømme baner, mens dem på hjemmeholdet, fik gået en dejlig tur og hoppet på trampolinerne.

Derefter stod den på udvidet morgensang i Pyramiden, hvorefter vi gennemgik ugebrev i klassen og fik set lidt ind i næste uge.

Vi fik også snakket om vores weekendplaner og hvad vi hver især skulle.

Herfra hold 3 ønsker vi jer alle, en rigtig dejlig weekend.

Anette, Julie, Ida, Anne og Sara.