Ugebrev - uge 17 - Køkken og motionslinjen

Ugebrev - uge 17 - Køkken og motionslinjen

Publiceret 24-04-2023

En lille smule corona...

Kære læsere

Mandag

Vi havde helt glemt det der corona, men nu mangler vi altså en del, der er testede positive. Faktisk var der mandag kun 4 elever, så vi lavede programmet helt om. Og da det styrtede ned, kunne vi heller ikke komme ud at gå morgenrunden. I stedet gik vi i klassen for at se UltraNyt og fortælle om weekendens oplevelser. Efter formiddagspausen forvandlede vi os helt om til kunstnere og malede billeder i vildskab. Der var fuld koncentration. Heldigvis nåede et par stykker også at handle ind til pizzasauce og muffins til turen, hvis vi kan nå det i morgen. Det er til studieturen, så vi har stadig god til det.

Efter frokost blev der tegnet videre. Eleverne var slet ikke til at stoppe. I mens kunne man se "Løvernes konge". Ren luksus... 

 Tirsdag var der stadig blot 4 elever i skole. Heldigvis var vejret blevet bedre, så vi kunne gå og cykle morgenrunden, inden de fleste gik i køkkenet. Vi skulle lave pizzasauce og bage muffins til studieturen. Nogle blev tilbage i klassen for at gøre vores program klar. Det skulle printes og lamineres. Det hele var klaret, da vi gik til frokost.

Bagefter blev der arbejdet videre med diverse kunstværker. De er virkelig blevet gode. Vi smagte også vores muffins, så vi var helt sikre på, de var gode. Det var de!

Onsdag var det almindelig botræningsdag med alt, hvad det indebærer...

Torsdag var stadig en helt anderledes dag. Vi mangler stadig både elever og personale på skolen. Men os der var i klassen stor-hyggede med film og masser af faglige opgaver. Der blev arbejdet i stor stil.
Efter en dejlig frokost og en skøn pause var der kor i "Pyramiden" for en del af eleverne, mens resten var kreative, hvor der blev malet en masse smukke malerier. 

Fredag var der motion på programmet helt fra morgenstunden. Mange nød en skøn svømmetur i Rønbjerg, mens resten gik en dejlig tur i det skønne solskins-forårsvejr. Efter en skøn morgensang var der tid til Ultra-nyt, ugebrev og en snak om alle de skønne weekendplaner. Dagen sluttede med dejlig afslapning.

Ha' en fantastisk weekend 

Kh. "Køkken- og motionslinjen"