Ugebrev Uge 16 Musiklinjen

Ugebrev Uge 16 Musiklinjen

Publiceret 20-04-2023

Mandag

Så fik vi taget hul på endnu en uge. Vi er nu kommet helt i gang efter påskeferien, og på musiklinjen fortsatte vi vores musikhistorieforløb. Efter morgensamling og gåtur i høj sol, skulle vi derfor høre lidt om blues-musikkens historie, fordi den ledte op til 50ernes rock’n’roll, som vi hørte om i sidste uge. Herefter repeterede vi Hound dog og lærte 2. vers. At synge engelsk er helt klart en stor udfordring, men jo mere vi øver, jo bedre begynder ordlyden at sidde fast.
Over middag stod den på en tur i danseskolen. Vi fortsatte med flere Elvis-moves, som vi er begyndt at sætte sammen til en lille koreografi, der passer til Jail House Rock. Da vejret var skønt, var der mulighed for at rykke ud i solen og danse. Dejligt!
Dagen sluttede som vanligt med Ultra Nyt og afslapning.

 

Tirsdag

Det gode vejr fortsatte tirsdag, og vi kunne derfor nyde endnu en morgengåtur i høj sol - med Andreas i go carten for første gang i år.
Efter frugtpausen dykkede vi ned i 50ernes æstetik. Der blev klippet Elvis-påklædningsdukker, farvelagt Elvis-tegninger og påbegyndt arbejde med billed-collager. Alt sammen noget der skal pryde væggende i musiklokalet. Herefter repeterede vi igen Hound Dog - denne gang med sang i mikrofon, og vi øvede os ligeledes i call and respons.
Over middag var vi igen i danseskole. Denne gang med fokus på twist. Vejret var også med os igen, så vi rykkede nok engang ud på terrassen.
Dagen sluttede på sædvanligvis med nyheder og en god omgang afslapning.

 

Onsdag

Botræning og caféer

 

Torsdag

Så blev det torsdag og tid til at hive bøgerne op af tasken.
I sidste uge var eleverne en tur forbi biblioteket for at låne noget godt læsestof med hjem.
Formiddagen gik i små grupper, hvor der blev læst om alt lige fra biografier, til landbrugsmaskiner, rim og remser, fiktion og små søde fortællinger om bondegårdsdyr og dinosaurer, til mere alvorlige beretninger om 2. Verdenskrig.
Vi nåede også en omgang Ultranyt inden frokost.
Efterfølgende stod den på korsang i Pyramiden, inden skoledagen sluttede med afslapning.

 

Fredag

Weekenden puster os i nakken, men inden at vi kan holde helt fri, skulle vi traditionen tro lige en tur ud at svømme baner i Rønbjerg.
Efter en udvidet omgang morgensang, hvor vi fik sunget lidt ekstra sange sammen, var det blevet tid til at komme en kort tur i skole for at læse Ugebrevet igennem og se Ultranyt.
Det gode vejr har været med os hele ugen, og det ser heldigvis ud til at fortsætte henover weekenden, så her fra musiklinjen ønsker vi jer derfor alle sammen en rigtig god og solrig weekend.