Månedsbrev - April - Bodel - Gruppe 3

Publiceret 02-05-2023

April - så kom påsken og solen

Anna og Catharina ligger udenfor på trampolinen og nyder solen

Bedre sent end aldrig... :D

April måned er nu også allerede gået, og her havde vi altså, LIDT mere sol! SKØNT!

Vi startede jo april måned godt ud med at Julie fra gruppen havde fødselsdag, og i den anledning forkælede hun os med de lækreste flødeboller! Tak for det Julie og tillykke med dine 21 år!

I starten af april nød vi alle sammen en god, lang påskeferie. 

I stedet for floorball, er eleverne begyndt at spille basketball, når de er afsted om torsdagen, i idrætsforeningen. Det er de blevet rigtig gode til! 

Lykke Liga har afholdt stævne i Lanternen hvor holdene mødtes på kryds og tværs. Det var en rigtig god dag og alle er helt vildt gode til det og giver alt hvad de kan!

I slutningen af måneden var nogle af eleverne på tur, hvor de rundede af på Mac Donalds, det faldt altså i alles smag :-D

Mest af alt har alle mand nydt det, for det meste gode vejr, med solbadning og gåture!

Vi håber at I alle sammen får en fantastisk maj, og så skrives vi ved snart igen!

Ha' det godt så længe.

Vh Gruppe 3.

 Anna dækker op i en håndboldkamp i Lanternen Rasmus, Frederik og Jens, nyder en burgermenu på Mac Donalds Anna nyder en burgermenu på Mac DonaldsMia byder Catharina velkommen tilbage fra weekend, med en ordenligt krammer Mia, Catharina, Lærke, Maren og Nanna nyder en gåtur i det gode vejr Anna spiller basketball med idrætsforeningenJens spiller basketball med idrætsforeningenHoldbillede af Lykke Liga håndboldspillerne Nanna og Mia venter ved bus stoppestedet Julie med hendes fødselsdags flødeboller