Månedsbrev - august - bodel - Gruppe 4

Publiceret 28-08-2023

Vi har det godt i gruppe 4

En hilsen fra os alle i gruppe 4, nye og gamle elever. Alle er kommet godt i gang med det nye skole år, de gamle elever har taget godt i mod de 2 nye indflyttere og har hjulpet dem med alle de nye rutiner. 

 

VI har været på en rigtig hyggelig introtur, vi startede i Fun Art Hune med en minigolf turnering og derefter en fodboldgolf turnering, der blev kæmpet om hver eneste bold. Så gik turen til Blokhus med besøg på stranden, vi shoppede lidt i butikker og sluttede af med en dejlig is. Bussen satte kurs mod Aalborg hvor vi spiste aftensmad på Street Food hvor vi kunne vælge hver især hvad vi havde lyst til. 

 

Den 23. august havde Nanna fødselsdag som vi fejrede i gruppen med rundstykker om morgene og dejlig lagkage om eftermiddagen. De første weekender har stået på hygge i gruppen, shoppetur til Ålborg og et besøg på Guf og Kugler i Nibe.  Vi har faktisk fejret to fødselsdage i denne måned for Rebecca har haft fødselsdag i ferien. 

 

Fritids tilbuddene er ikke helt startet op endnu, i uge 36 starter svømning i Rønbjerg og Lykkeliga træningen op igen. Tirsdage er der aktiviteter i elevrummet og vi har haft den første Airhockey turnering, senere vil der også være bordfodboldturnering og wellness tirsdage. Om torsdagen er det idrætsforeningen der har udeaktiviteter om eftermiddagen. 

 

Skolen har haft besøg af en tryllekunstner og Julie var med til at lave et trylleshow for os andre i pyramiden. 

Vi har afholdt valg til elevrådet og det blev Nanna og Julie som skal repræsenterer gruppe 4, vi glæder os til hvad de finder på til os. 

 

Vi glæder os til at se jer til forældredagen torsdag den 7. september. 

 

Mange hilsner fra alle os i

Gruppe 4.