Månedsbrev marts - Bodel - Gruppe 3

Publiceret 31-03-2023
Catharina står ved siden af en snemand hun har lavet

Marts - En kold og smuk måned.

Hej alle sammen! Marts har været en kold, men meget smuk måned! Sneen er blandt andet blevet nydt og der er blevet bygget snemænd og kastet med snebolde!

D. 1 marts startede vi måneden godt ud med fri dans over i idrætssalen. Vi skruede helt op for musikken, satte gang i benene og skrålede med alt hvad vi kunne. Sikke en start!

D. 2 marts holdte elevrådet årets Fastelavnsfest i Pyramiden. Her startede eleverne ud med at slå katten af tønden hvor Jens, fra gruppen, løb med titlen som årets Kattekonge. Sejt gået! Efter tønden var røget havde Heidi sørget for nogle virkelig lækre fastelavnsboller og et glas saft. Tønden var selvfølgelig også fuldt med lækre sager som blev delt ud.
Alle stod i deres flotteste kostumer, det så rigtig godt ud!

D. 9 marts blev der holdt Wellnessaften hvor eleverne var nede og få ansigtsmasker, fodbad fodmassage. Hvem ville ikke takke ja til det!

Botræning går stadig rigtig godt. Eleverne har rigtig godt styr på hvad de skal! 

I løbet af måneden har Lykkaliga fået ny spillertrøje, så nogle af eleverne har købt sådan en. 

Til vores tirsdagsmøder taler vi for tiden meget om kæresteri, hverdagen generelt og hvordan man er de bedste venner overfor hinanden. Eleverne er rigtig gode til at lytte til hinanden og kommer også med mange gode bud på de forskellige emner.  

I dag, d. 31/3 går en del af eleverne på påskeferie og det glæder de sig til. Vi er så heldige at der også er nogen som holder påsken på skolen, og det glæder vi personale os til!

Vi ønsker jer alle sammen en god påske, og så skrives vi ved snart igen!

Ha' det godt så længe.

Vh Gruppe 3.

Frederik får fodmassage til Wellness aftenJens jubler over at have slået katten af tønden til fastelavnMia med en solstråle i ansigtet Anna på gåtur i LøgstørCatharinas snemandJonathan panter flaskerJens har ansigtsmaske på til Wellness aften Anna og Catharina danser i gymnastiksalenJulie spiller basketball i gymnastiksalen Mia spiser chokolade fra piskerisJonathan laver gækkebrev