< Tilbage

Ugebrev - uge 35 - Hold D29-08-2022 - 13:58

Så tog vi hul på efteråret - men solen skinner stadig fra en skyfri blå himmel...

Halløj derude 

Endnu en god uge er gået, og mandag startede vi med det dejligste solskinsvejr. Vi snuppede som altid morgensang i pyramiden og morgengåturen. Om formiddagen skulle vi noget helt nyt - vi skulle nemlig have "madkundskab" i gruppe 1 og 2's køkkener. Der blev lavet to hold, som hver skulle bage noget lækkert. Philip, Anna og Laura arbejdede sammen med Anne-Louise, og de bagte boller. Fie, Lærke, Rasmus, Frederik og Malthe bagte muffins med bananer og chokolade sammen med Susanne og Lisbeth. 

Over middag fik vi fremlagt vores skrivebordsunderlag for klassen og hygget med kage og afslapning. Philip, Malthe og Frederik nåede også lige en tur på cyklerne i løbet af dagen. 

Tirsdag stod den igen på dejligt vejr. Efter morgengåturen var det tid til skoleopgaver. Der blevet arbejdet med både dansk og matematikopgaver. Nogle nåede også at få cyklet, inden det var tid til afslapning. Over middag gik vi igennem skoven ned til havnen og nød det dejlige vejr. Tilbage på skolen gik vi en af de hjemmebagte boller og så dagens Ultra Nyt. 

Onsdag var der botræning. 

Torsdag var vi endnu engang heldige med vejret. Vi snuppede gåturen i solskinsvejr, og efter formiddagspausen fandt vi igen cyklerne frem. Nogen tog på langtur, mens andre øvede teknikker herhjemme på skolens område. Tilbage på skolen nåede vi afslapning og massage inden frokosten. 

Over middag var der fællessang i pyramiden. 

Fredag var der som altid svømning og motion. Vi sluttede skoleugen af med ugebrevstimen og en snak om den kommende uge, hvor vi bl.a. afholder Fjordens dag på tirsdag. Det glæder vi os til at fortælle jer mere om i næste uge. 


Ha en dejlig weekend. 

Mange hilsner fra os alle på Skolehold D

 

PS. Vi glæder os til torsdag i næste uge, hvor der er forældremøde her på Limfjordsskolen. Der vil bl.a. blive fortalt om hverdagen i bogrupperne - og på skoleholdet vil vi sammen med eleverne fortælle om skoleugen og de ting, som vi arbejder med i undervisningen. Det bliver hyggeligt at se rigtig mange af jer forældre.  

< Tilbage