Ugebrev - uge 35 - Hold C01-09-2022 - 10:30

Nyt emne..... "Hænder"

Så er endnu en dejlig uge gået og det har igen været en fantastisk en af slagsen.

Mandag fik vi startet som vi altid gør. Opstart i klassen efter morgensang, og så ud og gå i det dejlige vejr. Da vi kom hjem startede vi op på vores nye emne, som hedder "Hænder". Vi fik en snak om hvad hænderne kunne, hvad de betyder og hvad de kan signalere. Vi fik farvelagt vores egen udgave af en tegnet hånd. Efter pausen var der yoga, fortællerstol og mindfullness.

Tirsdag var vi uden Britt, da hun var med gruppe 3 til teamdag. Vi fik igen gået i det dejlige vejr. Herefter fortsatte vi med hænder-emnet, og fik printet og lamineret billeder af hænderne. Det kan I godt glæde jer til at se. Efter pausen skulle vi have skrevet bogstaver i vores hænder, og I kan se på billederne hvad det var vi fik os selv rodet ud i :-D Det var Annas sidste dag på Limfjordsskolen, og hende fik vi sagt farvel til efter morgensangen. Vi sluttede dagen af med fortællerstolen og mandala og mindfullness.

Onsdag var der som altid botræning og cafeer.

Torsdag var uden Sif og Nanna, da de var afsted med Gruppe 4 til "Kultur der dur" arrangement i Tranum, sammen med en masse andre institutioner. Desværre var Kent blevet syg, og derfor var vi sammen med hold A2. Vi fik arbejdet med matematik og det var en super hyggelig dag. Efter pausen var der fællessang i pyramiden.

Fredag var der som altid svømning og motion. Ugebrev, ultranyt og hygge i klassen inden weekenden.

Rigtig god weekend til jer alle.

Mange hilsner

Unge C, Britt og Kent