< Tilbage

Ugebrev - Uge 33 - Hold C20-08-2021 - 10:30

Så ta´r vi cyklerne frem ......


Kære alle.

 

 

Mandag efter morgensang gik vi morgentur. Inde i klassen så vi Ultranyt. Så blev der tid til en pause, hvor man hver især kunne slappe af med det man havde lyst til. Derefter begyndte næste undervisning med sangen om Hold C, og bagefter var der nogen, der valgte en sang vi kunne danse til. Her var alle gode til foreslå en aktivitet til musikken. Nu begyndte vi med emnet om cykling. Vi var så heldige, at vi måtte låne en af elevernes cykel til at tjekke, om alt var ok på cyklen. Vi så en video om Bruno og Niller tjekker cykler. Vi fik fundet cykler til alle, så de stod klar til en cykeltur over middag. Efter frokost kom alle ud og var klar på at cykle sig en tur, og det vidste sig, at Hold C er et mega godt cykelhold. 

 

 

Tirsdag startede som mandag og torsdag med morgensang i Pyramiden sammen med alle elever og personale, gåtur og gennemgang af dagsprogrammet + UltraNyt i klassen. Efter pausen fortsatte vi udsmykningen af vores klassedør og næsten alle blev færdige med deres "luftballoner". Der var også tid til at få snakket rigtig godt sammen og fejret Jens' 18 års fødselsdag. Over middag stod der "Musik og Bevægelse" på programmet, og sikken vi fik sunget og danset. Heldigvis var der også tid til afspænding til sidst i timen.

 

 

Onsdag var gruppe 1 på Introtur til Legoland, og gruppe 2 og 3 havde botræning og cafeer.

 

 

Torsdag var vi ude å vores vanlige gåtur efter morgensang. Tilbage i klassen så vi Ultra Nyt lige efter formiddagspausen. Efterfølgende skulle vi være både kreative og faglige - vi skulle nemlig lave resourceblomster, altså lave en flot blomst, hvor vi skriver alle de ting ned, som hver enkelt elev er god til, og så skulle vi også lave helt almindelig matematikstykker med mængder, plus og minus etc. Efter frokost var der fællessang for hele skolen i pyramiden. 

 

 

Fredag var der svømning i Rønbjerg for nogle elever og gymnastik for andre på skolen. Vi sluttede dagen af med af morgensang og ugebrev i klasserne.

 

 

Rigtig god weekend

 

Mange hilsner fra elever og lærere på Hold C.

< Tilbage