Ugebrev - uge 32 - Hold C13-08-2021 - 10:40

Den første uge på Limfjordsskolen

Kære alle.

Tirsdag morgen startede vi i skolen. Da klokken nærmede sig 9.00 gik vi op i pyramiden for at synge morgensang. Her mødte vi alle de andre elever og to sange. 2. og 3. års eleverne lærte os Limfjordsskole-sangen. Skolens forstander bød alle velkomne, og han præsenterede alle nye elever. Vi gik over i vores klasse, hvor vi gennemgik dagens skema, kiggede på danmarkskort og så hvor vi kommer fra. Efter pausen sang vi en sang, snakkede om gode klasseaftaler og lavede navneleg. Efter frokost i gruppen gik vi en tur - morgengåturen - og bagefter havde vi afslapning i klassen.

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag startede vi ud med noget frisk luft på vores gåtur. Tilbage i klassen så vi Ultra Nyt inden formiddagspausen. Efterfølgende skulle vi være kreative, og lave pynt til vores klassedør, så man rigtig kan se, hvor Hold C hører til. Efter frokost var der fællessang for hele skolen i pyramiden. De sange, der blev sunget, var nogle sange eleverne have ønsket i løbet af ugen - de blev skrevet ned, og så havde vores musiklærer udtrukket nogle af dem.

Fredag var der svømning i Rønbjerg for nogle elever og gymnastik for andre på skolen. Vi sluttede dagen af med af morgensang og ugebrev i klasserne.

Rigtig god weekend

Mange hilsner fra elever og lærere på Hold C.