< Tilbage

Ugebrev Uge 32 - Hold A 09-08-2021 - 13:57

Ingen kan alt, alle kan noget - sammen kan vi det hele 

Kære alle.

 

Så er vi kommet godt igang med skoleåret 21/22. Vi er så heldige her på Hold A, at vi alle (lidt) kender hinanden i forvejne. Hold A er nemlig en sammenlægning af hele to linjer fra sidste skoleår: Køkkenlinjen og Friluftslinjen. Det vil sige, at Hold A består af:

Mia og Ditte fra gruppe 3

Mathilde, Karla, Carl-Emil og Fredrik fra gruppe 2

Ida Sofie, Victor og Magnus fra gruppe 1

Underviserne på dette skoleår vil også være en blanding af gamle kendinge og nye ansigter. I år er vi nemlig så heldige at have ny underviser Anne med vores hold ud over de 'gamle kendinge' Majken, Mette og Karen. Anne er uddannet friluftsvejleder og har mega godt styr på at lave friluftsaktiviteter til vores målgruppe. Vi glæder os til at se, hvad hun finder på :) 

 

Mandag startede ud med morgengåtur/morgencykeltur (Carl-Emil cyklede hele to runder - mega sejt!) Vi gik den korte runde i dag, da morgensangen tog lidt længere tid. Vi skulle nemlig synge hele to sange - den ene sang var 'Limfjordsskolerappen', som vi skal synge sammen med de nye elever tirsdag morgen. 

I klassen havde vi formiddagspause inden vi gik igang med dagens store kreative projekt: at pynte vores dør ind til klassen. Vi var alle enige om, at døren var pænt kedelig, så vi fik påbegyndt nogle mega flotte navneskilte som blev klisteret på døren og fik taget nogle flotte billeder af eleverne og personalet. 

Over middag viste vi Anne rundt på udeomåderne omkring skolen. Hun fik set de to bålsted og gruppernes forskellige terrasser. Hun fik også set nogle af elevernes værelser. Tilbage i klassen havde vi afslapning - og det var tiltrængt. Vi kunne godt mærke, at det er lang tid siden vi sidst har været i skole :) 

 

Tirsdag var der endelg fuld hus på Limfjordsskolen. Alle de nye elever var kommet, og det var fedt. Til morgensang viste vi dem Limfjordsrappen for fuld musik. Herefter gik/cyklede vi morgenrunden, og nu var Victor heldigvis også kommet og var klar til at cykle. Herefter gik vi i klassen.

Efter formiddagspausen var Mathilde dagens hjælper, og det havde hun fuldstændig styr på... Vi fandt også på ønsker til sange, vi skal synge til morgensang og til fællessang torsdag. Vi var jo ikke blevet helt færdige med vores 2 døre i går, så Mathilde, Karla, Ditte og Ida Sofie hjalp med at pynte videre, laminere billeder af alle og klippe dem fint ud. Resten af holdet gik i gymnastiksalen, hvor de hyggede og svedte.

Efter frokost og pause ville vi endelig vise Anne den store sten med udsigt over havnen, kanalen og fjorden. Den lå der heldigvis endnu og så ud, som den plejer selv efter en lang sommerferie. Rundt omkring i skoven var der en udstilling af "bevingede væsner", der hang over det hele, så der gik lang tid med at spotte dem. Det var ret hyggeligt, og der var mange fine. Vi sluttede i kalssen med afslapning på mange forskellige måder...

 

Onsdag stod på botræning og diverse caféer. 

 

Torsdag er den helt store musikdag på Hold A. Vi har nemlig Ylle med hver torsdag, hvor vi skal synge, bruge vores kroppe og bevæge os til musik. Så efter morgengåtur, formiddagspause og dagens hjælper gik vi over i vores andet klasselokale (Vi er nemlig så heldige, at vi har hele to klasselokaler, som vi kan være i.) I lokalet havde Ylle allerede gjort klar med stole og klaver. Så vi gik igang med først startsangen, som Ida Sofie, Victor og Ditte skulle prøve for første gang. Vi fik bl.a. også sunget 'jeg gik mig over sø og land', hvor vi lavde TTT imens samt 'gæt et dyr'. Det var rigtig sjovt. 

Over middag var der fællessang i Pyramiden. Der blev sunget en masse forskelligt og det var en rigtig dejlig oplevelse. 

< Tilbage