Ugebrev - uge 25 - Køkken- og kommunikationslinjen21-06-2021 - 15:08

Sidste uge inden ferien!

Kære Alle forældre og andre søde læsere

Mandagen i sidste uge inden sommerferien blev skudt i gang med en dejlig sang til morgensang. Bagefter var vi afsted på morgenrunden, hvor vi plukkede en flot vejkantsbuket, som vi havde med ind i klassen, hvor de fik vand i et glas.

I formiddagsmodulet havde vi kommunikation, hvor vi spillede et spil. Nøj, hvor var de gode, eleverne. Majken havde fri, så vi havde Karen med. Det var super dejligt.

Til frokost fortalte Camilla, at hun sørme havde en fodboldtrøje ude i bilen, så Magnus og Camilla poserede lige for fotografen. Klar til kamp i aften :)

Efter en god frokost gik vi ud til bålpladsen. Her havde vi besøg af nogle elever fra et andet hold. Vi skulle alle lave pandekager over bålpladsen. Vi fik også besøg af de to friske Coronatestere, som ikke kommer mere på skolen. De ville lige hilse på og sige god vind fremover. Pandekagerne blev SÅ gode..og det duftede så godt, at der lige dukkede et par elever og en lærer op fra Friluftslivlinjen, som også fik pandekagerne at smage.

Dejlig dag :)

Tirsdag - sidste køkkendag. Marius havde ønsket, vi skulle lave noget med hyldeblomster, og nu er de i blomst. Efter morgensang og morgenrunde snakkede vi opskriften på hyldeblomstpandekager igennem. Efter pausen gik vi ud og plukkede hyldeblomster. De duftede så dejligt.

Og så gik vi i køkkenet! Vi piskede en pandekagedej med ØL!! Imens den hvilede, snakkede vi om alle de utrolig mange retter, vi har lavet i årets løb. Vi har godt nok prøvet meget.

Efter frokost varmede vi olie op i en gryde, samtidig smeltede vi smør i en pande, så vi kunne prøve begge metoder og sammenligne. Begge blev gode, men blomsterne i olien blev bedst. De smagte så meget af sommer. Det blev en dejlig, dejlig afslutning på køkkenåret.

Onsdag botræning og onsdagscafeer.

Torsdag var noget anderledes denne uge. I formiddags skulle koret øve, så resten af skolen så en fantastisk Pipi Langstrømpe film. Alle syntes den var super god og grinede højt og længe. Efter frokost stod den på afslapning i grupperne, så alle kunne få energi til fodboldkampen og vandkampen. Det var en spændende kamp, der stod mere eller mindre uafgjort kampen igennem, men eleverne løb med sejren og vandt 4-3! Straks kampen var færdig, gik den store vandkamp igang. ALLE blev gennemblødte og alle morede sig gevaldigt. Eleverne i kørestole var med på den væreste og både fik og gav en masse vand. :D

Efter vandkamp havde vi en pause, hvor vi alle fik tørt tøj på og så var vi klar til festmiddagen kl.17. Lækkert mad, dansemusik. Tak for en skøn sidste skoledag.