< Tilbage

Ugebrev - Friluftsliv - Uge 2414-06-2021 - 15:28

Nu nærmer sommerferien sig...

Halløj derude ved skærmene

Mandag brugte vi på først at få sagt pænt goddag til Jens, som skal starte på skolen efter sommerferien. Han var med på friluftslinjen for at se, hvad han har i vente efter sommerferien. 
Efter velkomst gik vi igang med at forberede udstillingen af de fisketryk, vi fik lavet i sidste uge. Nu står alle vores tryk, fint udstillet på gangen.

Over middag blev der spillet banko i stor stil i klassen. Victor var den perfekte banko-chef. 


Tirsdag havde vi en aftale med Jimmi vores nye pedel. Vi havde nogle udendørs projekter, som vi skulle have lavet færdig og ryddet op i udendørs. 

Pablo skulle desuden smutte over middag, da han skulle hente sin kæreste Martha i Aalborg. 

Over middag blev vi inviteret på lækkerier af Køkkenlinjen, som hvde lavet fuglereder. Mums de smagte dejligt. 


Onsdag var der botræning og onsdagscaféer. 


Torsdag var der fælles tur til Fårup sommerland for alle linjerne. Det er ikke noget, vi normalt gør, men da studieturen var aflyst pga. corona, valgte vi at fejre sommeren og skoleårets slutning på denne måde. Det var en fantastisk sjov og varm dag! 

Ditte, Freya og Anna var på besøg i Sandskulpturparken i Hune og spiste lækker frokost på fiskerestauranten. Bagefter var der tid til at shoppe lidt - det var en rigtig hyggelig dag :-)

Fredag var der svømning i badeland, da det var sidste gang inden sommerferien. Herefter stod den på ugebrevstime og afrunding på ugen. 


Ha en rigtig dejlig weekend. 


Mange hilsner fra os alle på Friluftslivslinjen

< Tilbage