< Tilbage

Ugebrev - Friluftsliv - uge 2231-05-2021 - 15:05

Så bliver sommeren sparket igang! Friluftslinjen er glade for at se solen med al den tid, vi bruger udendørs.

Kære alle derude 


Så fik vi startet op med linjeundervisningen igen - og det er dejligt at være tilbage i vores vante struktur  og rytme. 


Mandag var der MORGENSANG, hvilket er ret stort, og vi har savnet det. Det er så dejligt at starte skoledagen samlet i pyramiden. Herefter stod programmet jo på motion og "dagens hjælper" i klassen. Vi fik desuden kigget på vejret, som jo er blevet så skønt.  

Formiddagen gik med matematik og hjernegymnastik. Vi fik desuden kigget på kalenderen og set på ugerne frem til sommerferien, som jo nærmer sig med meget hastige skridt. Både Pelle og Marius glæder sig jo til 1. juli, hvor de begge flytter til Fredrikshavn. 

Over middag var der tid til motion. 


Tirsdag var det friluftsdag, og turen gik til Bulbjerg fuglefjel, hvor vi nød udsigten, fik sved på panden og så den store bunker, som ligger på toppen. 

Herefter kørte vi til Thorup strand og kiggede på bådene og nød en fiskefrikadelle - mums! 


Onsdag var der botræning og onsdagscaféer. 


Torsdag var det igen tid til morgenmotion. Der blev cyklet, gået, kørt på løbehjul og spillet badminton. Herefter var det tid til matematik i klassen. Over middag var der kor og andre tilbud. 


Fredag stod den på svømning og anden motion hjemme på skolen. Herefter morgensang og ugebrevstime, hvor vi også så Ultra Nyt og fik styr på den kommende uge. 


Ha en rigtig dejlig weekend. 


Mange hilsner fra os alle på Friluftsliv

< Tilbage