Ugebrev - Uge 22 - Køkken- og kommunikationslinjen31-05-2021 - 14:01

• Hvis nogensinde der kommer en dag, hvor vi ikke er sammen…er der noget, du altid skal huske på: Du er modigere end du tror, stærkere end du ser ud til, og klogere end du ved. Men den vigtigste ting er, selvom vi ikke er sammen…at jeg altid vil være hos dig

Kære Alle læsere

Så er vi givet os i kast med en helt almindelig uge på Køkken- og kommunikationslinjen - og dog. Helt almindelig er den nu ikke. For det første er sommeren kommet, hvilket er umådelig dejligt. Dernæst er det i dag Magnus' fødselsdag. Det er helt specielt idet vi alle kunne synge for ham, nu hvor vi igen har lov til at afholde morgensang. Så det gjorde vi! Magnus viste til morgensang to store kagemænd, som han havde med. De blev skåret ud i stykker og Magnus var så rundt i formiddagspausen og dele kage ud. Lækkert! De var virkelig gode. Forinden havde vi heldigvis været på morgenrunden, så vi havde fået bevæget os lidt, inden vi spiste den lækre kage.

Efter pausen var Magnus Dagens Hjælper, og derefter sang hele klassen fødselsdagssang for ham. I timen arbejdede vi med kommunikation. Timen sluttede med musik - Kent, som var med os i dag, da Fabienne har ferie, spillede guitar dertil.

Efter frokosten gik/cyklede vi til vores yndlings sten for at tage ugens Stenbillede. Uha det er skønt med sådan et solskinsvejr. Mathilde plukkede en kæmpe buket blomster til Anne.

Denne eftermiddagstime sluttede med en næsetest og efterfølgende afslapning.

Denne tirsdag har vi hygget lidt ekstra på køkkendagen, idet vi i formiddagsmoduleet bagte Cookies med M&M's. Det blev rigtig lækre. Eleverne valgte hver deres farve M&M's, som kagerne blev pyntet med. Så var det nemt at vide, hvem der havde lavet hvilke kager, da vi tog på en lille skovtur over middag. Vi gik nemlig gennem skoven og ud til stenen (vi må jo holde af den sten, siden vi elsker at gå derud :D Ellers er det fordi, der er sådan en dejlig udsigt derude. Her blev der nydt cookies, og Pelle fik spist et par pølsehorn. Dem havde han bagt sammen med Friluftslinje til studieturen, men dag studieturen blev aflyst, kunne de komme med på tur i stedet for. Pelle var sød at dele med sine kammerater på holdet.

Imens vi nød kagerne, fik vi snakket om hvad vi kunne tænke os at lave de sidste uger inden sommerferien. Der blev blandt andet nævnt hyldeblomstsaft og pandekager over bål. På vejen hjem plukkede Mathilde endnu en flot buket - den er kommet ind på hendes værelse.

Onsdag stod på botræning og caféer

Torsdag gik vi direkte over i klassen efter morgensang, da der desværre regnede rigtig meget. Så vi lavede i stedet stolegymnastik inden pausen, hvor vi fik strukket kroppen godt ud. Eleverne skulle selv vælge øvelser. Mathilde viste os bl.a. en øvelse, hvor vi skulle løfte det ene ben på skift og Magnus lavede en 'stærk mand' som kiggede til første den ene side og så den anden.

Efter pausen var Karla dagens hjælper. Da vi havde fået styr på dato og vejr gik vi igang med musik sammen med Ylle. Hvor var det dejligt at være igang igen - og heldigvis kunne vi stadig huske de forskellige sange og øvelser. Vi blev enige om, at vo er så seje til musik på Køkkenlinjen, at vi vil vise nogle af øvelserne foran resten af skolen til morgensang på næste fredag. Så har vi lige på torsdag til at øve os én gang til :) Vi sluttede timen af med at have dejlig afslapning.

Over middag var der forskellige aktiviteter. Koret er endelig startet op, så der deltog Mathilde og Karla. Magnus og Ida skulle egentlig have været ude at gå - desværre kom der et tordenvejr forbi Løgstør lige i det tidsrum. Så i stedet satte vi os op i stuen i gr 3 og så en 'Lille Per' film, mens vi fik et glas saftevand og et lækkert fodbad.

Fredag startede ud med fysisk aktivitet - enten svømning eller gåtur/motion i skolen. Magnus var i dag med nede i gymnastiksalen, hvor han fik mulighed for at tumle rundt på en forhindringsbane. Det var et stort hit :) Til ugebrevstime kiggede vi billeder fra ugens løb.

I ønskes alle en dejlig weekend.