< Tilbage

Ugebrev - uge 40 - Hold B07-10-2021 - 10:30

Hyggelig afslutning på vores emne om ungdomsliv - næste uge MOTIONSUGE jubii...

Så er tiden kommet til endnu et ugebrev.

I denne uge, som skolemæssigt er en kort en af slagsen, er der sket en del ting......

Mandag skulle vi til Aalborg, som afslutning på vores emne om Ungdomsliv. Vi hoppede ind i vores røde og hvide busser lige efter morgensangen, og så afsted mod Aalborg. Formålet var at vi skulle se på "Street art", og ungdomskultur i byen.

Vi startede vores oplevelse med at gå en tur langs skudehavnen og Vestre bådhavn. På vejen mod Fjordbyen, gik vi forbi Streetfood hvor der var mange flotte malerier på væggene. Da vi kom til Fjordbyen, så vi de mange forskellige huse, hvordan de var dekorerede, og alle de flotte detajler som de havde. Det var en oplevelse.

Herefter gik turen mod Cafe Fair, hvor vi skulle spise vores frokost. Det blev til dejlige sandwich og lækre panini's. Efter frokosten havde vi to pitstops. Et frivilligt og et ufrivilligt......

Det frivillige pitstop, var et besøg på "Bronuts", hvor der var donuts i maaaaaaaange forskellige smagsvarianter. Der blev handlet ind og savlet over de mange lækre kager..... Det ufrivillige pitstop...... Hvis vi siger "Rød bus", så er alle Hold B elever klar over hvad der menes. Midt i myldretiden, i krydset imellem Hasserisgade og Kong Christians Alle i Aalborg..... Wups.... så ville "Rød bus" ikke køre mere.... Den var simpelthen totalt død...... Så vi fik omarrangeret de unge, så dem der skulle til elevrådsmøde kunne nå at komme det. De resterende, Nanna L, Julie, Sif og Kent, blev tilbage i det bliknende røde døde lyn, og ventede på Jimmy, som kom og hentede os. Så det var en bemærkelsesværdig tur., men alle kom godt og sikkert hjem..... 

Tirsdag var Annemette til teamdag. Vi startede med at læse indtil formiddagspausen. Herefter arbejdede vi med "Dig, Mig og Fællesskabet", hvor temaet om tillid og opmærksomhed blev snakket igennem og afprøvet via forskellige øvelser. Det var mega sjovt og super spændende at arbejde med, og det var tydeligt at se at det er et emne som alle synes er meget spændende.

Efter frokost var vi ude at gå, og vi sluttede dagen med Ultranyt og med at snakke om de aktuelle emner som blev fortalt.

Onsdag var der som altid botræning og Cafeer.

Torsdag..... det er så weekenddag, og vi startede med at få gået vores morgentur. Herefter Ultranyt og ugebrev, samt opfølgning på Dig, Mig og Fællesskabet.

Nu tager alle hjem på forlænget weekend, med mulighed for at gøre klar til motionsuge i næste uge. Her er der både cyklistprøve, "bevæg dig dag" i Aalborg og masser af andre spændende ting på programmet, så det er godt med en ekstra dag at klade op i inden det går løs.

Rigtig god weekend til jer alle :-)

Alle eleverne på Hold B, Annemette og Kent

< Tilbage