Ugebrev - Uge 39 - Hold B01-10-2021 - 10:30

DIG, MIG OG FÆLLESSKABET :-)

LÆS LØS :-)

Trafiksikkerhed og cykeltjek :-)

Kære Forældre.

SÅ er det igen blevet tid til ugebrevet.... og jeps - det betyder jo at der er gået endnu en uge her på Limeren.

Mandag startede vi med at cykle .... da vejrguderne havde lovet regn over middag. Det var en dejlg frisk tur:-)

Efter 10-pausen, arbejdede vi videre med Styr dit eget skib. Her fik vi alle snakket om, hvad det vil sige at have et handicap. Det var nogle meget spændende betragtninger, der kom frem fra vores unge mennesker, og de er virkelig gode til at reflektere over sådanne emner. Vi sluttede dagen af med faglige opgaver efter frokost.

Tirsdag var vejret strålende.... bogstaveligt talt.

Vi fik læst fra morgenstunden, og herefter arbejdet med Dig, Mig og fællesskabet. Her havde Kent fundet 3 sjove øvelser, som virkelig krævede opmærksomhed. det var sjovt at være med til. Den ene øvelse handlede om at vi skulle sende et klap videre til sin sidemand og hvis man klappede togange, så skule man vende retningen. Vi lavede også en spejldans, hvor vi skulle spejle hinandens bevægelser. Det var sjovt, men faktisk var der flere der synes det var nemmere at spejle end at skulle bestemme og finde på.

Efter forkost var det motionstid. Cyklerne blev gjort klar, og der blev cyklet til Lendrup - en cykeltur på 12 km rt/. Det var en fantastisk tur. Julie, Sif og Nanna L cyklede ned i byen og afleverede bøger på biblioteket. Nanna L cyklede op af den store bakke uden at holde pause. Det var pænt sejt gjort.....!!

Torsdag startede vi dagen med morgengåtur og Ultranyt. Efter 10-pausen havde vi travlt i skolen med LÆS LØS - alle er i gang - det er SÅ sejt!! Over middag arbejdede vi igen med trafiksikkerhed og ALLE elever var ude at lave cykeltjek - altså om alt på deres cykel var i orden. Vi opdagede at en del cykler (også skolens!) havde nogle mangler, som vi skal have rettet op på inden uge 41, hvor politiet kommer til skolens cyklistprøve.

Fredag var der svømning og motion på skemaet og herefter gik vi i klassen, hvor vi snakkede ugen igennem og hørte Ultranyt.

I næste uge runder vi vores emne om UNGDOMSLIV af for denne gang. Derfor tager vi på en rigtig UNGDOMSTUR til Aalborg, hvor vi skal kigge på Street Art og spise Street Food og så bare hygge os :-)

I ønskes en god weekend :-)

Mange hilsener Hold B - Kent og Annemette