Ugebrev - uge 39 - Hold C01-10-2021 - 10:40

September er slut. Nu begynder efteråret.

Kære læsere

Mandag blev en god dag. Vi gik vores morgentur og tilbage i klassen fik vi gennemgået dagens program. Nu var vi blevet færdig med alt cykelteori, og det var tid til at prøve noget andet. Derfor var vi efter pausen ude i skolens lille skov, hvor vi prøvede kræfter med friluftsliv. Vi havde væltet et træ, så vi havde frisk træ at arbejde med. Først skulle vi kløve træet, så vi fik nole tynde stykker træ. Vi tegnede på træet og gik i gang med at snitte vores egen paletkniv. Næste mandag arbejder vi videre, og vi håber at der bliver en dag med vejr til at tænde bål og bage pandekager. Over middag var der alt for meget regnvejr, så vi lavede om på planerne. I stedet lærte vi et nyt spil bold - blindebold - og vi nåede at spille to kampe. Til slut tog vi lidt afslapning i klassen.

Tirsdag startede som vanen tro med fælles morgensang, efterfuulgt af gåtur samt Ultra Nyheder i klassen. Efter formiddagspausen fortsatte vi vores arbejde i materialet "Styr dit eget skib", hvor vi fortsat arbejder med "Livstræer". Over middag....

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag lavede vi faglige opgaver. Nogle lavede deres skriveunderlag færdige og laminerede dem. Nogle arbejdede videre i sit hæfte med faglige opgaver, andre arbejdede videre med at snitte i træ. Det vil nemlig være dejlig, hvis vi kan nå at snitte og pudse paletkniven færdig i næste uge, for så kan vi nå at prøve at vende pandekager med den. Efter frokost var der ikke kor, da vi måtte undvære begge vores musiklærer denne torsdag. I stedet blev eleverne ude på deres skolehold, og her på Hold C skulle vi hygge os med en film i klassen.

Fredag var der svømning i Rønbjerg og motion på programmet. Til svømning var det planen at vi skulle svømme baner og tage svømmemærker. MEN sådan blev det ikke. Svømmehalen var ved at få nye vinduer, så vi blev nødt til at gå ind i badeland. Det var da en dejligt overraskelse. Vi har nu kun to uger igen, inden efterårsferien. Herefter morgensang, hvor vi sagde farvel til en fjerdeårselev. Hold A voiste også noget af det de havde lært. Nemlig noget med hvad der sker? når en mus dør!

Tilbage i klassen så vi ugebrev, ultranyt og nåede en lille quiz.

Rigtig god weekend