Ugebrev - Uge 35 - Hold C03-09-2021 - 10:40

En skøn solskinsuge med cykling, introtur for gruppe 2, motion og badetur ved Slette Strand og KOR-opstart.

Kære alle

Mandag arbejde vi videre med vores trafiklære og cykling. Vi var ude og øve de forskellige tegn i trafikken på jernhestene og med fuld vind i håret. Dernæst arbejdede vi med de forskellige skilte vi møder ude i trafikken - det fik vi bl.a. lidt sjov og konkurrence ud af, da vi havde lavet et kæmpe vendespil med alle skiltene. Her skulle man finde et makkerpar, og så skulle man også fortælle, hvad skiltene betød.

Tirsdag var alle de elever der bor i gruppe 2 på introtur til Kattegatcentret, samt Thomas og Karen som er tilknyttet gruppe 2. Det er faktisk de fleste på hold C, så vi var en lille gruppe tilbage med Jens, Emma, Daniel og Ylle. Vi startede ud med morgensang, og bagefter lavede vi Ressoruceblomster - en øvelse hvor man skal snakke om, hvad man selv -og hvad kammeraterne synes man er god til. Vejret var fantastisk, så efter at have brugt hjernen i klassen, kørte vi til motionsstien ved Svinkløv Klitplantage, og var fysisk aktive og fik masser af sved på panden. Heidi (køkkenleder) havde lavet madpakker til os, så da vi havde spist dem, fortsatte vi ned til vandet og tog os en skøn og lidt kold badetur i havet. Ahh!

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag Fortsatte vi vores faglige arbejde. Holdet blev delt i to, hvoraf det ene hold skulle arbejde videre med deres resourceblomster. Her skulle der arbejdes på computer, hvor vi skulle skrive alle de ting, vi er gode til ind i et dokument, som vi senere skal printe og klippe ud og sætte på vores kreative blomster i pap. Det andet hold arbejdede med matematik, hvor vi er ved at samle en mappe med opgaver, der passer til de enkeltes niveau. Til frokost var der fællesspisning i pyramiden, hvor vores køkkendame havde lavet lækkert mad, som vi nød i fællesskab på tværs af bogrupperne og skoleholdene. Efter frokost startede kor også op for første gang i år. Vi har haft fællessang indtil nu, hvor alle skolens elever har været med, men nu er det altså tid til kor. Her bliver arbejdet med stemmetræning, sjove opvarmningsøvelser for både krop og stemmebånd, og så bliver der selvføægelig sunget en masse sange. De folk, der har valgt, at de ikke vil gå til kor, kommer til at lave nogle andre aktiviteter. Denne gang blev det vist til en lang gåtur ud i det friske vejr, da det jo er med at udnytte det, så længe det vare ved.

Fredag var der svømning i Rønbjerg og motion på programmet. Herefter morgensang, ugebrev, ultranyt og fredagsdans.

Rigtig god weekend