< Tilbage

Ugebrev - uge 46 - Musiklinjen19-11-2021 - 10:30

Limfjordsskolens filmstudier rykker ind på Granlyvej

Kære Læsere

Mandag startede vi ud med at præsentere vores dagsprogram. Vi mødtes i klassen og gennemgik hvad der skulle ske. Vi fik sat scene, lys og andre fede effekter op i musiklokalet, så vi var klar til at få filmet de første scener til musikvideoen. Selv juletræet blev pyntet og gaverne pakket ind. Vi gik i gang, og det blev til super gode optagelser og det var meget tilfredsstillende for os alle at få dem i kassen. Efter frokost var vi ude og gå, og sluttede af med vores afspændingsøvelser, så vi lige kunne få fodfæste igen efter en super dejlig effektiv filmdag. 

 

Tirsdag var en travl dag på musiklinjen. Vi startede ud med aktiv morgensang med "Et skridt til højre" i Pyramiden og så direkte i klassen, hvor der skulle filmes til vores musikvideo. Scene efter scene blev optaget og vi knoklede på med udklædningstøj, glimmer og dans. Hele klasseværelset er lavet om til "julehyggestue" og der roder lidt, men hold fast det bliver godt!

Over middag skulle der stemmes til kommunal/Regionalvalg i Lanternen. Kun én elev på musiklinjen ønskede at stemme, men alle gik med så vi fik lidt luft. Det var også meget svært at finde rundt, i hvem man skulle vælge. Til slut nåede vi tiltrængt afslapning i klassen (julestuen;-))

 

Onsdag var der botræning og cafeer.

 

Torsdag var der som altid faglig dag, hvor vi er delt på forskellige hold. Efter frokost var der kor og landart. Vi skal give koncert med koret på BV (Beskyttet Værksted lige ved siden af Limfjordsskolen) nu på tirsdag, så det bliver meget spændende. Første koncert i snart 2 år! Vi glæder os! Og julekoncerten nærmer sig også hastigt, husk at sætte X d 9 december kl 19.00..... 

 

Fredag var der svømning og gymnastik på programmet - efterfølgende af ugebrev og ultranyt i klassen.

 

Rigtig god weekend.

 

Mange hilsner fra

Musiklinjen

< Tilbage