< Tilbage

Ugebrev - uge 44 - Musiklinjen05-11-2021 - 10:30

Uha hvor det spiller.......

Kære læsere

Så er der gået endnu en fantastisk uge her på musiklinjen.

Vi har i denne uge igen været meget engagerede i både musik og dans.... Jeps I hørte rigtigt.

 

Mandag startede vi med at gennemgå dagens program, efterfulgt af vores morgenmotion. Efter formiddagspausen havde vi vores musiklinjesang, hvor vi har bevægelser med, og så var det Sebastians tur til at vælge sang, som vi skulle danse til. Vores musikvideoprojekt begynder at tage form. Vi fik analyseret teksten idag, vi fik snakket om hvilke ting, vi ser, når vi hører teksten, og så begyndte vi på vores dansekoreografi. Det bliver mega fedt..... Glæd jer.

 

Efter frokost øvede vi til julekoncerten, og vi øvede i at synge i mikrofoner, hvilket faktisk er ret svært. Vi sluttede dagen af med en dejlig afspængindsøvelse, som fik os til at slappe af og lande godt igen, klar til resten af dagens aktivitetyer i bodelen.

 

Tirsdag mødtes vi til "Halloween-dans" i Pyramiden kl.9.00. Vi har nemlig altid musik og bevægelse om tirsdagen som en del af morgensang. Herefter dagens program i klassen og gåtur. Eleverne var i topform, og der blev sunget og danset og spillet tromme det meste af formiddagen. Vi havde også rolige tidspunkter, hvor vi snakkede om rekvisitter til musikvideoen, og ideer til dansetrin. Efter en dejlig omgang af Heidis Boller i karry, øvede vi til lidt mere til julekoncerten. Der er mange ord, vi skal lære og nogle af sangene kender vi ikke i forvejen. Til slut en velfortjent afspænding.

 

Onsdag var der hockeystævne og bowlingstævne i Brønderslev, så derfor var der ikke botræning, som der ellers plejer at være. 

 

Torsdag var der undervisning på de faglige hold, hvor der primært blev fokuseret på det kommende kommunal og regionsrådsvalg. Der var også hold der havde praktisk og musikfag. Efter pausen var der korøvelse, og her fik vi igen gjort os lidt mere klar til julekoncerten d. 9 december.

 

Fredag var der svømning i Rønbjerg, og sansemotorisk træning for dem der ikke skulle til svæmning. VI sluttede en dejlig uge af med ugebrevstimen, hvor vi havde tid til at se ultranyt, diskutere de emner som der blev taget op der.....

 

Rigtig god weekend til jer alle.....

Vi glæder os til endnu en fantastisk uge på musiklinjen.

 

Mange Hilsner

Elever på musiklinjen, Ylle og Kent

< Tilbage