Ugebrev - uge 43 - Musiklinjen29-10-2021 - 10:30

Juhuu - så er vi på linjer...

Kære læsere til MUSIKLINJENS ugebrev.

Mandag startede vi op på de nye skolehold. Eleverne er nu på Linjer mandag og tirsdag, og faglige hold om torsdagen. Onsdagen forsætter som før med bo-træning om formiddagen og Cafeer i skolen over middag. Fredag er der stadig svømning på skemaet - plus en times undervisning på linjen og opsamling af ugen der gik.

Eleverne på Musiklinjen er Nanna L, Catharina, Ditte, Daniel, Karla, Jakob, Sebastian og Kirstine. Og musiklærerne er Kent og Ylle.

Mandag havde vi morgensang i Pyramiden som vi plejer, og her blev de nye Linjehold også fortalt igen. Musiklinjen startede med at mødes i vores nye store klasselokale. Skønt med meget plads når vi skal udfolde os med sang, drama og dans! Her fandt vi vores faste pladser, og gennemgik det nye ugeskema og dagsprogrammet for dagen. Alle eleverne har ønsket at være på musiklinjen, så det er jo bare fantastisk med topmotiveret

Efter formiddagspausen skulle vi lære en helt ny "Musiklinjesang", som vi både skulle synge og lave bevægelser til. Det gik rigtig godt, og vi har allerede styr på de fleste ord og bevægelser. Herefter skulle vi danse til et stykke musik som Daniel havde valgt. Vi skiftes til at bestemme musik hver musiklinjedag, og de forskellige dansetrin skiftes vi også til at bestemme, så alle prøver at have "styrekasketten" på. Herefter gik vi i gang med projekt "Musikvideo". Vi lavede en brainstorm over alle de julesange vi godt kan lide og lyttede en smule af sangene på you tube. Næste step er så at vælge hvilken vi vil bruge, og tirsdag vil vi analysere tekster.

Over middag øvede vi sange til julekoncerten og enkelte prøvede også at synge i mikrofon. Til sidst havde vi afspænding, og det var tiltrængt efter sådan en aktiv, men også dejlig første dag på musiklinjen.

Tirsdag startede vi ud med at gennemgå dagens program i klassen, og fik styr på dagen. Der var en lille ændring, da Ylle skulle gå efter frokost pga. elevkonference.

Efter formiddagspausen gik vi igang med først at synge vores musiklinje sang, og bagefter var det Catharinas tur til at vælge danse/bevægelsessang. Vi fortsatte med snakken om vores "musikvideo", og fortalte hvilke to sange vi havde skåret de mange forslag ned til. Vi gennemgik teksterne og snakkede om hvilke billeder vi fik, og som man kan bruge i en musikvideo. På mandag vil Ylle og Kent så komme med hvilken af de to tilbageværende sange det bliver, vi skal lave vores musikvideo over.

Vi fik også øvet på vores julesange, så vi kan være klar til julekoncerten.

Efter frokost var vi ude og have motion, og vi fik gået en lang tur, og da vi kom tilbage så vi ultranyt, og fik snakket om de ting der er sket ude i verden:

Onsdag var der botræning og cafeer som der plejer at være.

Torsdag var så lidt anderledes, da vi her for nogle elever har faglig opgaver, og nogle har musik eller praktiske fag. Eleverne er delt ud på hold, hvor der er mulighed for at arbejde med mere fagrelterede emner. Efter frokost var der kor og Landart.

Fredag var der svømning og gymnastik fra morgenstunden, og herefter morgensang, ugebrev og afrunding af første uge på musiklinjen 2021-22.

God weekend til alle.