< Tilbage

Ugebrev - Uge 4 - Musiklinjen28-01-2022 - 10:00

Der er gang i den.....

Kære læsere....

Så er endnu en uge gået.

 

Mandag startede vi som vi plejer. Dagens program og morgengymnastik. Masser af musik og højt humør selvom kroppen skulle strækkes en del efter en god weekend. Vi sang vores musiklinjesang, dansede til to sange som blev valgt af eleverne, og så arbejdede vi med vores eventyremne. Denne gang var det "Den lille havfrue" som vi arbejdede med. Det er jo forholdsvist barskt eventyr, men alligevel spændende at se hvor forskellige eventyr kan være. Efter vi havde fået eventyret fortalt, skulle vi så igang med at improvisere og dramatisere vores egen version af eventyret. Det var super sjovt..... Efter frokost var vi ude og gå en dejlig tur, og bagefter så vi ultranyt og sluttede af med vores afspænding.

 

Tirsdag sang vi "Med hænderne sir' vi klap, klap, klap..." til morgensang og herefter gik musiklinjen i klassen og lavede morgengymnastik. Vi lavede både udstrækning, bevægelser og forskellige lege med en faldskærm og det var mega sjovt. Efter en velfortjent pause var vi aktive igen med musiklinjesangen, dans til 2 sange og sammenspil. Vi skulle øve at følge en fælles puls, ligesom sidste tirsdag, men i dag skulle vi også prøve at sætte nogle dansetrin til sangen. Det gik rigtig godt, og nu har vi 6-7 trin på plads. Herefter var vi ret udmattede og slappede af det sidst kvarter med at se nogle dansevideoer som vi kunne blive inspireret af.

Over middag gik vi en tur i det dejlige vejr, og vi så hvor både Kent og Carl Emil bor. Tilbage i klassen sang vi "Imorgen er der os' en dag", hvor Kirstine spillede mundharpesolo til. Så flot! Herefter Ultranyt og afspænding. En dejlig og aktiv dag med friske elever.

 

Onsdag var der botræning og cafeer.

 

Torsdag var der faglige og kreative hold til formiddag og kor og Landart over middag. Hold da op hvor det blæste .... en hel pelikan.... Vi fik snakket om vandstand og presset på limfjorden og gik selvfølgelig ned for at se hvor højt vandet stod i Løgstør ved at kigge på pælen på kunsttorvet. Til kor fortalte Kent en mega god nyhed; nemlig at vi har fået en mail fra Sølund Festival om, at VI SKAL OPTRÆDE PÅ TELTSCENEN D.9/6 kl.13.15! Juhuuu - hvor blev vi glade!{#emotions_dlg.laughing}

 

Fredag var der svømning/gymnastik og ugebrev og ultranyt i klassen.

 

Rigtig god weekend, og beklager at vi glemte at gøre ugebrevet for sidste uge tilgængeligt. De fleste personaler var til førstehjælpskursus, så der var "alternativ undervisning" fredag formiddag.

 

Hilsen Musiklinjen

< Tilbage