< Tilbage

Ugebrev - Uge 2 - Musiklinjen14-01-2022 - 10:30

Der var engang....

Kære læsere.....

Det går over stok og sten. Det er en meget dynamisk musiklinje, som vi har i år, og det er en fornøjelse at arbejde med...

 

Mandag startede vi med at gennemgå dagsprogrammet, som blev efterfulgt af morgengymnastik. Det var dejligt at starte degen med at få strukket kroppen og lavet bløde bevægelser så vi rigtigt kom igang. Efter pausen sang vi vores musiklinjesang, og der blev valgt to sange, som vi skulle lave bevægelse til. Der blev danset igennem...... Vi fortsatte vores emnearbejde om Eventyr, og fik snakket om de forskellige personer og figurer som er med i disse. Herefter skulle vi prøve at lave vores eget eventyr, hvor vi på skift skulle fortsætte den fortælling som Ylle og Kent havde startet. Det blev noget mærkeligt noget, men det var sjovt. Vi nåede at synge før pausen, og kunne så holde en fortjent middagspause. Efter pausen var vi klar til at gå en tur i de dejlige vejr, og vi kom hjem og fik sluttet af med vores afspændingsprogram. En fantastisk dejlig start på ugen.

 

Tirsdag var der musik og bevægelse til morgensang. Vi sang en RAP om seje piger og drenge, og bagefter gik vi i klassen og lavede morgengymnastik. Efter formiddagspausen sang vi musiklinjesangen og dansede vi som vi plejer, og herefter skulle vi igang med at øve nogle nye sange med Nephew. Vi snakkede om teksterne og prøvede at synge sangene. Vi havde Andreas fra Friluftlinjen på besøg, og det var rart med endnu en dreng til at synge "drengestemmerne".

Over middag delte vi os i 2 hold - et spillede bold i gymnastiksalen og et gik en dejlig lang tur.


Onsdag: botæning og cafeer. Men lige denne onsdag skulle Jakob afsted for at besøge sit kommende praktiksted hos Købmandsgården i Gundersted. 

 

Torsdag var der faglige og praktiske hold om formiddagen og kor om eftermiddagen. Og sikke vi gav den gas i dag! Det var lige før taget lettede, så meget god energi var der.

 

Fredag: var lidt anderledes idet vi kun var til svømning og sansemotorik, da der var førstehjælpskursus for personalet. men vi havde en dejlig svømmetime med både banesvømning, vandaerobic og varmtvandsafslapning.

 

Rigtig god weekend

 

Alle eleverne på musiklinjen og Ylle og Kent

< Tilbage