< Tilbage

Ugebrev - uge 13 - Musiklinjen01-04-2022 - 10:30

Teater og Forårskoncert.....

:-)

Mandag.... Vi startede denne uge mega hårdt ud.......

Afsted kl 8.30 mod Aalborg Teater, for at se "Kejserens nye klæder". Det var virkelig en oplevelse. Nøj hvor var den sjov. Den var moderniseret i en udgave med tecnomusik og spøjse tøjdesigns. Vi grinede så vi havde ondt i maven..... Efter forestillingen fik vi lov til at sidde og spise vores madpakker i forhallen på teateret. Det var super hyggeligt. Efetr frokosten gik vi i Kildeparken, for at se og høre på de "Syngende træer". Der var mange træer som er plantet af de store kunstnere som har givet koncert i Aalborghallen igennem tiderne. Det var virkelig en oplevelse at høre og se det. Vi sluttede af med en lille halv time på gynger og legeplads, inden turen gik hjem til Løgstør. Se, det var en ordentlig start på ugen.....

 

Tirsdag startede vi ud med "Åhh boogie woogie" til morgensang, og så var vi ligesom i gang! Vi gik en tur i skønt forårsvejr og sang musiklinjesangen for fuld kraft. Alle var i topform i dag, og det kunne høres og mærkes da vi efter formiddagspausen skulle øve sangene med bevægelser osv til forårskoncerten. Sikke en energi! Over middag samlede vi op på "Kejserens Nye Klæder" fra i går, og var alle enige om, at det var en rigtig flot forestilling og en meget moderne udgave i forhold til den vi havde læst i klassen. Vi prøvede også legen fra sidste uge, hvor vi sad i en rundkreds og skulle skiftes til at "dramatisere" de forskellige roller, som de andre så skulle gætte. Vi havde udvidet rollerne til; kejseren, minister/hjælper, bedrageren/drillepind og drengen der siger "han har jo ikke noget tøj på". Det er bare noget eleverne på musiklinjen er gode til og de fleste tør. Til sidst var vi inviteret til fernisering hos kunstlinjen, som havde lavet en flot udstilling.

 

Onsdag var der botræning og cafeer.

 

Torsdag øvede vi til forårskoncerten fra morgenstunden. Vi skulle nemlig i kirken og øve opstilling af koret, og det tager altid noget tid. Herefter gennemgik vi planen og aftaler, og øvede et par af sangene. Over middag var der mest afslapning på programmet, for der skulle bare lades op til FORÅRSKONCERTEN.

 

Fredag var der ikke mange elever tilbage på skolen, men de der var havde svømning/gymnastik og ugebrev og masser snak om gårsdagens succes af en forårskoncert.

 

Rigtig god weekend fra os alle på musiklinjen.

< Tilbage