Ugebrev - Uge 11 - Musiklinjen18-03-2022 - 10:30

Kejserens nye klæder, Ressourceblomster og besøg af Johanne

Kære alle

Mandag startede vi en ny uge med at have besøg af Johanne. Johanne kom for at være med en dag på musiklinjen for at se om hun måske skal gå på skolen efter sommerferien. Det kunne være SÅ hyggeligt hvis hun skulle det. Vi startede ud med at gennemgå dagsprogrammet og gå morgengåtur. Efter pausen havde vi musiklinjesangen og de to danse, hvor Johanne fik lov til at vælge musikken til den ene. Efter dansene skulle vi lave en ressourceblomt på Daniel. Vi fik fortalt alle de ting som vi synes Daniel er god til, og det var ikke så lidt.... Herefter gik vi igang med eventyremnet. Idag var det så "Kejserens nye klæder", som vi skal i Aalborg Teater og se sidst på måneden. Vi læste eventyret op med billeder til, og fik den dramatiseret og det var super sjovt. Efter frokost fik vi sunget og set ultranyt og slappet af. Daniel havde elevkonference, så ham og Ylle gik da vi skulle til at have afspænding. En dejlig dag hvor vi fik vist Johanne hvad vi laver på musiklinjen :-)

Tirsdag startede vi ud med "Og gå så og gå så..." til morgensang og herefter gik vi en tur i dejligt forårsvejr. Efter formiddagspausen og musiklinjesang + dans, lavede vi i fællesskab ressourceblomst på Nanna, og det var så fint som alle klassekammeraterne havde søde positive ord at sige om hende også. Da vi var færdige med det kørte Nanna, Catharina og Ylle ned i byen efter noget stoffarve som vi skal bruge i næste uge til at lave "forårs-kortrøjer" med, og resten af holdet lavede sammenspil på trommerne. Over middag var vi sammen med kunstlinjen og øvede sangene til forårskoncerten.

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag var med faglige og kreative hold, og kor over middag.

Fredag var der kun nogle enkelte til svømning, for langt de fleste sov længe ovenpå gårsdagens håndboldkamp i Gigantium i Aalborg. Men de kom dog op og var med til morgensang og ugebrev i klassen.

God weekend fra os alle på musiklinjen.