Ugebrev - Uge 10 - Musiklinjen11-03-2022 - 10:30

Koncert på Frydenstrandsskolen og eventyret "Den grimme ælling"....

Kære læsere

En dejlig uge er gået, og her kommer lidt om hvad vi har lavet på musiklinjen.

Mandag startede vi ud med at gå vores morgentur. Det var lidt bagvendt da vi normalt plejer at gå efter frokost, men lige idag skulle vi gå fra morgenstunden af. Vi fik sunget vores musiklinjesang, og Sebastian fik valgt dansesangen. Herefter gik vi igang med at arbejde med eventyret "Den grimme ælling". Det var noget specielt, idet det jo er dyr som er personerne og ikke prinser og princesser. Men det gik forrygende, og vi fik dramatiseret et super sjovt eventyr for os selv. Efter frokost skulle vi øve de sange som vi skulle synge tirsdag i Frederikshavn. Vi fik sat de sidste aftaler på plads, og så kunne vi gå fra skole og vide at vi var "max klar" til tirsdag..

Tirsdag var dagen hvor vi skulle ud og optræde med musiklinjen og de elever fra kunstlinjen der går til kor. ENDELIG kunne det lade sig gøre - de to koncerter der var planlagt i januar/februar blev jo aflyst pga. corona. I dag skulle vi til Catharinas tidligere skole Frydenstrandsskolen i Frederikshavn, og vi havde glædet os mega meget. Kl.8.30 var vi alle klar med ens T-shirts, madpakker, vandflasker, klaver og mikrofoner, og så var det bare afsted!

På Frydenstrandsskolen blev vi budt velkommen af både elever, personale, rengøringsassistenterne og pedellen, som alle kom og for at høre koncerten. Det var rigtig dejligt, at de have tid og lyst til det. Og koncerten gik bare SÅ godt! Vi fyrede den af, og alle aftalerne om hvem der præsenterede hvilke sange, og hvem der spillede, dansede eller sang solo sad lige i skabet. Flere af eleverne overskred deres grænser (på den gode måde), og det var alt i alt en super god oplevelse. Efter koncerten spiste vi frokost i et lokale for os selv, og nåede også en lille gåtur rundt om skolen hvor Catharina og Emma viste vej. En rigtig dejlig dag i musikkens tegn!

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag var der faglige og kreative hold, og kor over middag, og hvilken korøvelse. Masser af energi, og afprøvning af opstilling til Forårskoncerten. Hold op hvor vi glæder os!

Fredag var der svømning og gymnastik på programmet, og efter formiddagspausen Ugebrev og Ultranyt.

I næste uge får vi besøg af Johanne, som skal være med os i undervisningen mandag. Det glæder vi os meget til.

Rigtig god forårsweekend fra musiklinjen{#emotions_dlg.cool}