Ugebrev - Uge 9 - Musiklinjen04-03-2022 - 10:30

Der er forår i luften...

Kære alle

Mandag: Daniel er tilbage.... Jubiiiiii :-D Vi startede vi op på en ny dejlig uge med sang og eventyr. Vi fik sunget vores musiklinjesang og danset, og så gik vi ellers igang med eventyret om "Hans og Grethe". Vi lyttede til en oplæsning af eventyret og herefter blev det genspillet til stor morskab for os alle, og vi bliver bare SÅ gode til at spille disse eventyr ud fra vores egen genfortælling. Det er sjovt at se hvordan det bliver mere og mere afslappet for eleverne at kunne gå ind i de forskellige roller som eventyret indeholder. Efter frokost var vi ude og gå og nåede tilbage til ultranyt og afspænding.

Tirsdag sang vi "Forårsdag" til morgensang, da det jo var 1 marts og nu officielt FORÅR! Ahhh - dejligt! Herefter gik vi i klassen, hvor vi snakkede videre om indianere, tipier, piperygning, vilde heste - Mustangs, indianerdans og meget mere. Vi skulle nemlig være velforberedte på den film, vi skulle se "med skolen i biffen" som hed "Yakari på eventyr". Efter formiddagspausen gik vi så til biografen i Lanternen og så den efter alles mening gode film. Tilbage på skolen havde Heidi køkkenleder lavet "Boller i karry" til os, som vi kunne spise sammen i Pyramiden. Hyggeligt! Og til sidst nåede vi også at synge lidt i klassen.

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag var der faglige og kreative hold om formiddagen - og kor over middag. Selvom vi manglede en del elever til kor, fik vi sunget med fantastisk god energi og der kom virkelig sved på panden.

Fredag var der svømning og gymnastik på programmet fra morgenstunden, og bagefter ugebrev i klassen. Og så var der også lige tid til at øve nogle af de sange, vi skal synge på tirsdag, når vi besøger Frydenstrandsskolen i Frederikshavn og skal optræde for dem. Vi glæder os rigtig meget, og satser på at vi ENDELIG kan få lov til at give koncert', nu de sidste 3 koncerter måtte aflyses pga. corona.

Mange hilsner og rigtig god forårsweekend fra musiklinjen{#emotions_dlg.cool}