Ugebrev - Uge 7 - Friluftslinjen18-02-2022 - 10:29

Luft

Mandag var vi tilbage til vores tema om "de 4 elemanter" og ugens element er luft. Vi lavede vindmøller af papir og grene. Først skulle vi bruge et stykke papir, der var kvadratisk, så vi fik også lige en lille snak om forskellige slags firkanter og trekanter. Det kvadratiske papir skulle dekoreres med flotte farver og derefter lamineres. Så klippede vi vingerne ud og satte møllen fast på en gren. Vi prøvede at puste på møllerne, for at få dem til at dreje rundt, og fandt ud af at det var vigtigt at puste det rigtige sted. Vi prøvede også at gå hurtist med møllerne og så kunne de også dreje rundt.

Tirsdag var vi på mølletur. Først besøgte vi den gamle vindmølle i Vindblæs. den var flot nyrestaureret. Vi fik også afprøvet vore egne møller, det er nemlig vigtigt at vingerne vender den rigtige vej. Bagefter kørte vi ud og så de kæmpestore nye vindmøller ved Gøttrup.

Efter frokost så vi messe billeder og spillede forskellige spil.

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag arbejdede eleverne med deres individuelle mål. Om eftermiddagen var der kor og landart. I landart malede vi på de sten vi samlede i stiste uge.

Fredag var der svømning og motion i hallen. Efter formiddagspausen var der ugebrevstime.

Nogle elever skal hjem i vinterferien og andre skal på lejr.

God ferie og god lejr - vi ses i uge 9.