< Tilbage

Ugebrev - uge 21 - Køkkenlinjen24-05-2022 - 08:04

Så er vi tilbage...

Kære læsere,

Nu er vi tilbage fyldt med masser af gode og dejlige oplevelser, som vi straks gik i gang mandag morgen med at gøre klar til at vise til forældreaftenen. Først sang vi selvsølgelig morgensang OG fødselsdagssang for Jens. Vi gik gså morgenrunden, men så var det også tid til at se alle de mange billeder fra turen igennem. Hold da op, der er mange. Men det var SÅ hyggeligt at se dem. Det synes Ida Sofie heldigvis også, for hun er tilbage, og det er rigtig dejligt. Ditte var selvfølgelig også med i arbejdet.

Efter frokost skulle koret øve til Sølund Festival. Der er mange ting i denne tid, der skal passes...

 

Tirsdag startede vi direkte ud i klassen, da der var et værre regnvejr over Løgstør. Men først skulle hele skolen synge tillykke til Ida Sofie til morgensang, som har fødselsdag i dag. I klassen gik vi igang med at printe billeder fra mandag og finde billeder fra tirsdag. Efter formiddagspausen fortsatte vi arbejdet med at finde billeder og printe for onsdag og torsdag. Anna hjalp med at skrive ugedagene ind på computeren, så de også kan komme på opslagstavlen. 

Over middag var det holdt op med at regne. Vi gik derfor en dejlig lang tur inden vi sluttede af med afslapning i klassen. 

 

Onsdag var almindelig botræning til kl 12. Over middag tog de fleste af eleverne hjem til Kr. Himmelfartsferie.

< Tilbage