< Tilbage

Ugebrev - Uge 19 - Musiklnjen12-05-2022 - 12:30

Klargøring inden studieturen

Så er det snart vi tager på studietur.

Mandag startede vi med at gennemgå dagsprogrammet. Vi fik gået vores morgengåtur, og på vejen så vi lige Kents nye motorcykel som han var kørt på til skolen idag. Efter pausen fik vi sunget musiklnjesangen og faktisk blev det til et par gangem da vi skulle vise den til morgensang tirsdag. Vi fik danset, og SÅ...... gennemgik vi programmet til studieturen. Vi fik snakket det hele igennem, og gjort klar. Vi påbegyndte at lede efter sømandssange til sanghæftet som vi skal have med på sejlturen på studieturen.

 

Tirsdag skulle vi vise musiklinjens "musiklinjesang" til morgensang, så de andre kunne se hvordan vi starter dagen hver musiklinjedag. Det var bare en fest! Herefter lavede vi morgengymnastik og dansede to danse, og så stod den på forberedelser til studieturen. Nogle skulle pakke og andre lavede en sangmappe med Sømandssange til når vi skal ud og sejle. Over middag så vi "Far til fire til søs" og det var lige i tråd med vores lille "sømandstema" i dag.

 

Onsdag var botræningsdag, og der var gruppetur for Gruppe 1, som var i Jespershus Blomsterpark. Her gik vi gennem HC Andersens have og så figurer af både "Den lille havfrue" og "Prinsessen på ærten", som vi jo kender så godt. Jakob er den eneste der bor i gruppe 1, så vi tog et par billeder af ham til vores ugebrev:

 

Torsdag var der afskedsreception for Jesper, og skoledagen sluttede kl 12.00. Koret snag "Flyv lille fugl" for/til Jesper og det var meget rørende. Hold op vi kommer til at savne ham!

 

Men nu vender vi næsen fremad og glæææder os til på mandag, hvor vi skal på studietur{#emotions_dlg.cool}

 

Rigtig god bededagsferie fra musiklinjen.

< Tilbage