< Tilbage

Ugebrev - Uge 18 - Friluftslinjen05-05-2022 - 12:30

Forberedelser til Studietur

Mandag var der desværre flere elever, der ikke kom fordi de var syge, så vi var et lille hold. Vi gik ikke den almindelige morgenrunde, for vi havde et par ting vi skulle have ordnet. Magnus og Estelle cyklede en tur og de så blandt anden en ræv på vejen. Joachim og Karen gik i XL-byg for at købe tenderstål til at lave pløkker, der kan holde "Døde-buret" fast, så ræven ikke tager det døde dyr. Mia, Jens og Anne gik i Fakta for at handle ind til kage til studieturen. 

 

Efter frokost gik Jens, Karen og Joachim over i det nye værksted og arbejdede videre på "døde-buret", som skal bruges til at følge hvordan døde dyr forgår i naturen - det bliver spændende når det er færdigt. Magnus, Mia, Tobias, Estelle og Anne blev i klassen og lakerede rådyrbillederne så nu er de helt færdige. De blev mega flotte og vi glæder os til at hænge dem op et sted på skolen. Til sidst gik "lak-holdet" også over i værkstedet for at se hvad de andre havde gang i. 

 

Tirsdag delte vi os igen op i to hold. Jens, Tobias og Karen kørte til Gundersted Købmandsgård for at hente brænde. De var selv med det at fylde det i traileren og de var rigtig gode til at stable brændet, så det lå godt på turen hjem. Der blev også lige tid til at hilse på alpacaerne igen og på de to nye geder de har fået der ude. Mia, Magnus, Victor, Estelle, Tue og Anne gik morgenrunden og på vejen, der går forbi Lanternen så vi at der var vejarbejde. Vi snakkede med en arbejdsmand, som var igang med at skovle jord op i en vogn. Vi spurgte hvad de var ved at lave og han fortalte at det var en cykelsti. Efter formiddagspausen gik vi i køkkenet for at bage muffins til studieturen. Det blev til to slags, chokolade og gulerod - Lækkert.

 

Efter frokost skulle brændet stables i brændeskuret, så det kan tørre færdigt og blive klar til at lave masser af bål til efteråret. Da arbejdet var vel udført var det tid til at smage på de lækre muffins - mums.....

 

Onsdag var der botræning og cafeer.

 

Torsdag var lidt anderledes da koret skulle til Vestermarsskolen i Aars og give koncert. Vi spiste tidligt for de kunne nå det. Derfor blev der kun kort tid til at arbejde på holdene med elevernes individuelle mål. Da Koret var kørt var der kun få elever tilbage på  skolen. Magnus og Estelle cyklede en tur og Victor og Anne havde en hemmelig speicalopgave de skulle løse....

 

Fredag var der gymnastik i hallen og svøming. Efter formiddags pausen var der læremøde resten af dagen og eleverne gik derfor i grupperne.

 

God weekend.

< Tilbage