Ugebrev - Uge 17 - Musiklinjen29-04-2022 - 10:30

Besøg fra Vester Mariendal skole og masser af følelser...

Endnu en uge er gået, og hvilken en af slagsen.

Mandag startede vi ud med at gennemgå dagsprogrammet, og herefter en morgengåtur i det dejlige vejr. Vi var alle enige om at det var Ylles skyld at solen skinnede, idet det var hendes fødselsdag. Efter formiddagspausem fik vi besøg fra Vester Mariendal skole. Her var, Sofie, Laura, Olivia og Malte med os sammen med deres lærer Iben. Vi startede med musiklinjesangen, hvor vi lærte dem vores bevægelser til den. Herefter var det Ylle og Sebastian der valgte sange, som vi skulle lave bevægelser til. Det var alle friske på, også vores gæster. Dagens emne var kropssprog, mimik og følelser. Kent gennemgik hvordan man kunne udtrykke de mest normale følelser; Glad, sur, forskrækket, bange, ked af det og væmmelse, hvis man skulle gøre det via emojis. Alle fik et spejl, så vi kunne se, hvordan vi egentlig ser ud, når vi prøvede at udtrykke følelserne i vores ansigt. Det var super sjovt. Herefter fik vi tage billeder, hvor vi selv havde valgt hvilken følelse, vi ville udtrykke. Billederne hænger nu i musiklokalet. Til sidst lavede vi legen "Gæt en følelse", hvor vi sad i en rundkreds og skiftedes til at vise en "følelse" , som de andre så skulle gætte. Det var spændende - også for vores gæster at være med til. Efter frokost fik vi øvet de sange vi skal synge på mandag til koncert, spist fødselsdagsflødeboller og lavet afspænding. En super dejlig dag for os alle.

Tirsdag fik vi sved på panden fra morgenstunden, for der var som altid om tirsdagen "musik og bevægelse" til morgensang. Herefter gik vi i klassen og fik styr på programmet for dagen og så ud på den sædvanlige morgentur. Efter formiddagspausen sang vi musiklinjesangen, og dansede to danse - så var vi ligesom i gang! Vi skulle arbejde videre med emnet fra i går, og i dag stod den på en sjov leg med følelser og kropssprog. Én skulle gå udenfor døren, mens de andre hver fik et kort med en emoji/følelse som de skulle udtrykke, og den der var udenfor, kom ind og skulle så gætte hvilken følelser det var. Det var en sjov leg - og også lidt svær for nogen. Kl.11.30 kom eleverne fra kunstlinjen ind til os, for vi skulle øve sangene og opstilling til koncerten på mandag på Vester Mariendal Skolen. Over middag var der motion på programmet - halvdelen af eleverne gik i gymnastiksalen og spillede håndbold, og den anden halvdel gik en lang tur i det dejlige vejr. Til slut mødtes vi alle i klassen til afspænding, og det var meget tiltrængt for de fleste.

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag var der faglige hold. Efter frokost var der kor, hvor vi gjorde klar til at skulle synge på Vestermarkskolen i Aars i næste uge.

Fredag var der svømning og gymnastik, og da Ylle og Kent skulle afsted til skolekordag i Aars, var det Jesper som skulle have ugebrevet sammen med os.

Rigtig god weekend til jer alle. Vi vil nyde den i fulde drag, så vi er klar til på mandag, hvor Musik og Kunstlinjen skal synge på Vester Mariendal Skole i Aalborg til en lille koncert i deres udskolingsafdeling.

Mange hilsner fra os alle på musiklinjen