< Tilbage

Ugebrev - Uge 16 - Friluftslinjen22-04-2022 - 10:15

Forårsstemning

Tirsdag var vi tilbage på skolen efter en dejlig lang påskeferie. Forårsvejret viste sig fra sin skønneste side, efter formiddagspausen var vi hurtigt ude og lave bål og pandekager.

 

Efter frokost gik vi en tur på eventyr. Vi tog en pose og affalds-tængerne med, vi kan nemlig ikke lide at gå forbi affald uden at samle det op. Det blev en hyggelig tur forbi campingpladsen og ned i skoven, hvor vi fandt et spændende sted, hvor nogen havde bygget en stol eller noget andet. Vi så æggeskaller på jorden og snakkede om hvilke fugleuger, der mon var kommet ud af dem. Vi så også en masse fjer og blev enige om at der var et rovdyr, der havde spist en fugl til frokost.

 

Onsdag var der botræning og tur til Brovst til "Banko der duer". 

 

Torsdag arbejdede eleverne med deres induviduelle mål om formiddagen og efter frokost var der kor og landart. "Håndværkerholdet" kaldte vi Karens hold i dag. Vi delte os op og ngle tog morgenturen hjemme på skolen, mens andre samlede pantdåser og skrald. Vi kørte udenfor byen i håb om at vi kunne finde lidt flere flasker eller dåser med pant. Vi fandt "desværre" i så meget. Efter pausen gik vi videre med at bygge et udebur. Det var nogle gode håndværkere, og pga. godt teamwork, så blev vi næsten færdig med at bygge. Men vi satser på at blive færdige næste torsdag.

 

Fredag Var der gynastik i hallen og svømning. Efter pausen var det tid til ugebrevstime.

 

God weekend.

< Tilbage