< Tilbage

Ugebrev - uge 34 - Hold D.25-08-2022 - 08:15

En uge med masser af oplevelser

Kære alle forældre, bedsteforældre, tanter og onkler


Mandag startede ud med morgensang og morgengåtur. Vi er sørme heldige med det gode augustvejr.

Efter pausen stod timen på Mobilfotoløb på Limfjordsskolen. Eleverne var fordelt på i alt 4 hold, som skulle udforske skolen på et stjerneløb, og for en gangs skyld måtte man bruge sin mobil eller iPad i undervisningen. Holdene skulle finde forskellige steder på skolen, som vi lærere havde taget et billede af, og eleverne skulle så selv tage billede af stedet og vise det til os bagefter. Sørme dygtige elever der er på hold D, for i løbet af ikke lang tid var alle steder blevet fundet.

Over middag fandt vi igen cyklerne frem og fik trådt godt i pedalerne. Dagens sluttede med Ultranyt og afslapning. 


Tirsdag startede vi skoledagen med at sende gruppe 2 og dermed Lærke og Fie på Introtur til Nordsøens Oceanarium. Vi andre måtte altså snuppe en dag uden dem. 

Efter morgensang stod den igen på morgengåtur i dejligt vejr. Om formiddagen gik vi i gang med diverse opgaver og spil i klassen. Malthe og Susanne sprang igen på cyklen og tog på en lang dejlig tur i højt humør. 

Inden frokost var der tid til afslapning, og over middag gik vi igennem skoven ned til fjorden. Mange havde taget badetøjet på og var klar på at hoppe i vandet. 


Onsdag var der botræning for alle på nær gruppe 1, som skulle på introtur til Ree Park. Malthe, Philip og Laura måtte derfor vente med at få støvsuget under sengen osv. 


Torsdag tog vi igen morgenturen i det dejligste sommervejr. Formiddagen blev brugt på matematik og cykling. Over middag var der biograf i pyramiden for hele elevflokken, da vores fællessang måtte aflyses denne uge. 

Torsdag var gruppe 3 desuden på introtur - og de nød dagen i Lego Land. 


Fredag var det tid til svømnning og motion fra morgenstunden. Ugen blev rundet af med ugebrev og et kig på den kommende uge i klassen. 


Ha en dejlig weekend. 

Mange hilsner fra Skolehold D


< Tilbage