Ugebrev - uge 33 - Hold D.19-08-2022 - 10:00

Høj sol, varme, lyn, torden og regn - en uge med blandet vejr.

Kære alle læsere..

Vi er kommet vel i gang med anden uge af skoleåret. Sikke en mandag. Solen har bagt ned fra en blå og skyfri himmel, og alligevel har det lykkes os at være vældig aktive!

Efter morgensang var der morgenrunden på gåben. Dejligt lige at starte dagen på den måde. Der bliver hyggetsnakket på runden, og man når at vågne rigtig, når der kommer luft under vingerne :)

Ellers har dagen stået på en tur rundt i Løgstør - i busser pga det meget varme vejr - med hold ved de vigtigste punkter i byen for eleverne. Kiosken, apotek, boghandlen, Fakta, busstation, bibliotek blev peget ud og til sidste kørte vi til ned og parkerede ved Limfjordsmuset. Det var ikke fordi, vi ville på museum, vi ville ned på stranden og stikke fødderne i vandet for at blive kølet af. En enkelt tog en helt dukkert, så godt Lisbeth havde håndklæder med.

Efter frokost og pause vovede vi os ud i heden og cykle lidt. Hele holdet kom en eller to ture rundt, faktisk morgenrunden, inden vi måtte ind i skyggen igen.

Super seje nye elever sluttede skoledagen af med først en tår vand og dernæst afslapning.

Tirsdag startede vejret noget anderledes ud. Det styrtregnede fra morgenstunden - og alle var trætte efter en nat med tordenvejr. Vi valgte derfor at gå i gymnastiksalen efter morgensang og lave mortion i stedet for at gå morgenturen. Efter formiddagspausen skulle vi i gang med at lære hinanden bedre at kende. Vi gik derfor i gang med at lave skrivebordsunderlag, hvor vi skulle forstælle om vores familie, venner, kæledyr, livretter, interesser osv. Der blev skrevet, fundet billeder på nettet, printet, klippet og klistret. Alle arbejdede meget koncentret. Over middag blev klassen lavet om til en biograf - og sækkepuderne blev fundet frem.

Onsdag var der botræning i grupperne, hvor værelserne bl.a. blev ryddet op, og støvsugeren blev luftet.

Torsdag startede skoledagen med morgensang og herefter motion. Vi tog regnejakkerne på og gik morgenturen. I klassen fik vi styr på dagens program. Vi skulle arbejde videre med vores skrivebordsunderlag fra i tirsdags - og vi skulle have set filmen færdig. Over middag stod programmet på fællessang i pyramiden.

Fredag var der svømning og motion efterfulgt at ugebrevstimen og afrunding på ugen. Vi fik desuden snakket om den kommende uge, hvor gruppe 1, 2 og 3 tager på introture.

Ha en dejlig weekend.

Mange hilsner fra os alle på Skolehold D